Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Umělkyně šokuje: Scházel mi chlap, tak jsem si ho uštrikovala!

2. května 2013 | 08:55

VIDEO: Konec špinavým ponožkám po bytě, zvednutému prkýnku a mokrým ručníkům na zemi v koupelně. Arthur vám doma nepořádek rozhodně neudělá. A nebude ani odmlouvat. Je totiž upletený.

"Byla jsem hrozně osamělá a neměla jsem čas hledat. Tak jsem vzala pletací jehlice a jednoho chlapa jsem si uštrikovala a potom i druhého. Ráda bych řekla, že jde jen o vtip, ale tak to rozhodně není," prozradila pětadvacetiletá holandská designérka Noortje de Keijzer serveru dailymail.co.uk.

Pokud tedy už máte po krk chlapů, co věčně odmlouvají, nenaslouchají vašim přáním a problémům a večery tráví s kamarády, ale přesto se chcete k někomu v posteli přitulit, je Arthur, jak se pletený partner jmenuje, skvělým řešením.

Je libo příslušenství?
Autor: noortjedekeijzer.nl
Pleteného společníka vám Noortje uplete na zakázku, přesně podle vašich představ a požadavků. Počítejte ale s cenou exkluzivního a ručně vyráběného zboží. K balení samozřejmě dostanete také příručku, co všechno můžete s novým přítelem podnikat.

"Vytvořila jsem také spoustu doplňků a příslušenství. Každý má totiž na muže jiný vkus. Vybrat si například můžete z různých barev příze," dodává. Nabídka doplňků je skutečně široká. A všechny jsou, jak jinak, pletené. Nechybí různé typy knírků, brýle, kravata... Mlčenlivému partnerovi můžete pořídit dokonce i tetování.