Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trapas v kině: Britka zhubla protože se zasekla v kinosedačce

Victoria Lambley zhubla z velikosti 20 na velikost 8
25. dubna 2013 | 14:46

Britka Victoria Lambley (36) byla tak obézní, že se jednoho krásného dne prostě zasekla v kinosedačce.  Tento potupný trapas ji tak poznamenal, že se rozhodla jednat. Když se konečně dostala z kina ven, věděla, že musí zhubnout.

Matka tří dětí měla velikost 20 a za dvacet měsíců zhubla na velikost 8. „Celý život se mi úplně změnil, i partner si všiml, že má lepší sebevědomí , a už se tolik neschovávám před okolím.“ Říká Victoria. Její slab ostí byla čokoláda. „ Měla jsem plné auto čokolády a během dne jsem spořádala hned několik tabulek. Také jsem nedala dopustit na chipsy v rodinném balení, které jsem celé spořádala.“ Připouští Vicky.

Victoria Lambley
Autor: Profimedia.cz

Hubne společně s bratrem

K hubnutí Victorii neinspirovala jen nepříjemná zkušenost v kině, ale také její mladší bratr Mathew (33), který se k ní v hubnutí připojil a stejně jako ona dosáhl fantastických výsledků.

Společně si upravili jídelníček a také přidali pravidelný pohyb. Místo jízdy autem se vypraví ven pěšky a také chodí cvičit.“ Je krásné mít tak malou velikost oblečení.“ Říká Britka a pokračuje s rozzářeným obličejem, že si teď může nakupovat krásné oblečení ve všech obchodech, které se jí líbí.