Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Matka šestileté miss: "Isabella miluje luxus, ale není rozmazlená!"

15. dubna 2013 | 18:50

Isabelle Barrett je šest let a je milionářka. Dětská miss a bývalá hvězda televizní show Toddlers and Tiaras vydělává na vlastní značce šperků a kosmetiky. "Nechceme ale, aby byla rozmazlená," tvrdí její matka a obchodní partnerka Susanna (39).

"Vím, jak dopadají dětské hvězdy - podívejte se třeba na Britney Spears," řekla Susanna v rozhovoru pro britský deník Daily Mirror. "Nechci, aby takhle skončila moje dcera. Ale když má ráda hezké věci, proč jí někdy neudělat radost?"

Některé matky by o lolitce, která má doma šedesát párů bot a miluje pětihvězdičkové hotely, prohlásily, že už rozmazlená je. Ne tak Susanna. "Isabella si na našich cestách na soutěže krásy užije hodně hotelů - a opravdu pro ně má slabost."

"Miluje hotelovou službu, ale někdy to maličko přežene. Jednou si třeba objednala jídlo za 2 200 dolarů (asi 43 000 Kč, pozn. red.). Nedává si cheeseburgery nebo hranolky, potrpí si na drahé pokrmy, jako je filet mignon nebo humři."

Šokuje vás to? Pro matku malé podnikatelky je tohle denní chleba: "Vím, že to vypadá pompézně, ale je to spíš roztomilé, taková prostě Isabella je," směje se. "Nejsem typ ctižádostivé matky, jen jí pomáhám, aby si splnila své sny," svěřila Daily Mirroru.

Jestli je Isabelliným snem vydělávat miliony na špercích a líčidlech pro stejně staré holčičky, pak se jí to rozhodně daří. Firma Glitzy Girl má díky její mediálně známé, i když kontroverzní tváři úspěch zaručený. A rodina si může mnout ruce...

Autor: mab