Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Příběh čtenářky: Málem jsem si to rozdala na swingers party!

23. února 2013 | 06:00

" Nikdy bych nevěřila, že budu schopná zúčastnit se swingers. Nikdy bych nevěřila, že můj manžel léta toužil po skupinovém sexu. A už vůbec bych nevěřila, že podlehnu nátlaku jeho výhružek..." Vypráví svůj příběh.......

S Karlem jsme se vzali v roce 1999. Náš vztah byl jako každý druhý. Sem tam hádky, občas dusno, ale jinak jsme si rozuměli. Tedy, myslela jsem si, že nám to klape…

Asi před rokem jsem našla v jeho laptopu složku s názvem "Archiv", do které jsem omylem nakoukla, když jsem hledala nějaké fotky. V té "archivní složce" bylo nespočet pornografických videí, na kterých bylo z 90% jediné-skupinový sex. Místo omlouvání se mi však dostalo odpovědi: „Takhle to dál nejde, Marcelo. Ještě mi nebylo ani padesát a už si připadám na odpis. Nic jsem si pořádně neužil. Mám kontakt na jeden klub, kde se provozuje swingem. Chci si to vyzkoušet, už o tom přemýšlím rok. Buď do toho půjdeš se mnou nebo půjdeme od sebe."

Jak "buď do toho půjdeš nebo půjdem od sebe"? To chce vážně skupinový sex? To už mu vážně nestačím? V hrůze jsem se snažila najít odpověď na milion otázek, které se mi honily hlavou. Ztroskotalo vůbec kdy nějaké manželství na tom, že žena odmítla být po vůli nějaké anonymní bandě lidí? Co naše společné roky, moje starání se o něj, to mu bylo málo? Cítila jsem nehorázný vztek i lítost dohromady

Na swingers party jsem nakonec kývla

Chtěla jsem někomu svěřit, zeptat se, co by dělal na mém místě, ale neměla jsem odvahu. Nechtěla jsem nikomu sdělovat, že můj muž je se mnou v posteli nespokojený a že touží po něčem tak přízemním. Jenže za těch deset dnů se ve mně něco zlomilo. Přišlo to nečekaně, jedno odpoledne, když Karel dorazil z práce a já chystala večeři. "Půjdu do toho," slyšela jsem sama sebe, "ale musí to být s ochranou. Než abys mi byl nevěrný a tahal se bůhví s kdekým, tak u toho tedy budu taky. Ale pokud se mi něco nebo někdo nebude líbit, tak to stopnu, rozumíš?" Karel na mě hleděl s otevřenou pusou. Pak ke mně přišel, dal mi pusu na čelo, a říká: "Uvidíš, že se ti to zalíbí. Kde jinde by sis to mohla beztrestně rozdat s jiným chlápkem? Budeme mít jeden druhého pod dohledem."



V den D mě měl Karel vyzvednout v devět a měli jsme jet do nějakého klubu. Ještě předtím jsem ale do sebe stačila nalít tři sklenky koňaku, jak jsem byla nervózní.

Lidé na swingers vypadali jinak, než jsem myslela

Ta společnost, kde jsem si měla užít údajně skvělý sex, byla prapodivná. Zjistila jsem, že o tento druh rozkoše mají zájem mladí i staří (mladých bylo kupodivu víc. To už neví tak brzo, coby, říkala jsem si?). Všude po klubu byly k mání kondomy a lubrikační gely, všichni se na nás usmívali, nebo kynuli, jako kdybychom se znali sto let.

Karel se velmi rychle odvázal a oslovil nějaký pár, na první pohled celkem sympatických lidí. Šli jsme si sednout na bar. To mi vyhovovalo, protože jsem musela doplnit alkohol, nervy mi zběsile pracovaly. Absolutně jsem si neuměla představit, že bych se tu mohla s kýmkoliv milovat!

Po necelé hodině jsme se přesunuli na pokoj, který byl v patře nad barem. Ani už nevím, jak k tomu přišlo, ale velmi rychle jsme leželi na posteli, tedy já, ta žena a Karel. Muž z druhého páru si sedl na zem k posteli. Pochopitelně nejakčnější byl Karel. Mrknul na mě ve stylu, neboj kocoure, o nic nejde, a začal hladit Zuzanu (tak se ta ženská údajně jmenovala) nejdřív po ramenou, pak po stehnech až přejel do kalhotek. Nevěděla jsem, co mám dělat, tak jsem mrkla po „mém svůdci“.

Tak něco udělej, dej tomu mému dobytkovi klidně pěstí, přála jsem si v duchu. Jenže můj milý milenec se jen usmíval, pomrkával a kynul mi, abych se za ním sesunula na zem.  To už Karel ležel na Zuzaně. Poposedla jsem si na posteli blíž k Pavlovi, ale dolů jsem se neodvážila. Po pár minutách na mě Karel houkl: „Tak se přece uvolni, ne?“ a stahoval Zuzaně kalhotky. Pavel, k mému údivu, se přestěhoval za svou ženou a mým mužem na postel a pomáhal mu s vysvlékáním.

Skupinový sex jsem nezvládla

Bylo to silné kafe. Najednou se mi udělalo špatně od žaludku. Asi to způsobila přemíra alkoholu i ten adrenalin, který mnou lomcoval celý den. Chvíli jsem ty tři pozorovala v zrcadle, které bylo naproti postele, neměla jsem ani odvahu se na ně otočit. Ani jeden si mě vůbec nevšímal, byli opravdu hodně vzrušení. „No nic,“ řekla jsem znechuceně, vzala kabelku a vyrazila z pokoje a posléze i z klubu. Venku jsem si zavolala taxíka. Taxikář chtěl se mnou flirtovat, ale já nebyla schopná ze sebe vypravit hlásku. Až doma to ze mě všechno spadlo a já dvě hodiny v kuse probrečela a pak vyčerpáním usnula.

To co následovalo po tom, vezmu jen ve zkratce. Karel byl naštvaný, že jsem tak trapně utekla a v šest ráno jsem si vyslechla, jak nemožná jsem. Dnes, po necelém roce, žijeme sice v jednom domě, ale odděleně. Nevydařená noc ve swingers klubu započala krizi, která asi jen tak neodezní.

O tom, jak to vypadá na swingers party a co můžete čekat se dočtete ZDE >>>>

Autor: dit