Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Úžasné: Baculka shodila 32 kilo a stala se finalistkou Miss!

12. února 2013 | 07:00

Jestli má někdo opravdu silnou vůli, pak je to Nadina Knight (24). Tahle ambiciózní Britka, která žila z hamburgerů a koktejlů, dokázala zhubnout o čtyři velikosti, aby si mohla začít plnit svůj sen: stát se Miss Anglie.

Před třemi lety vážila Nadina 95 kg. „Nebyla jsem vždycky taková,“ vysvětluje. Největší nárůst váhy pý zaznamenala na univerzitě, kde si užívala studentského života se vším všudy. Včetně dlouhého vyspávání, přežívání na jídle z fast foodu a samozřejmě i pití alkoholu.

„Jsem obrovská“

„Máma mě dlouho upozorňovala, že jsem přibrala. Dělala si starosti, protože sama je diabetička,“ vzpomíná Nadina. „Pochopitelně mi to nebylo vůbec příjemné. Pak jsem si ale prohlížela fotky z oslavy svých 21. narozenin a uvědomila jsem si, jak jsem obrovská!“

Rozhodla se zcela překopat svůj životní styl: „Nechtěla jsem jednorázově zhubnout, chtěla jsem zůstat štíhlá napořád. A tak jsem se začala zabývat zdravou výživou.“ A podařilo se! Nadina zhubla o čtyři velikosti, dnes váží jen 63 kilo a živí se modelingem.

Hlavní je disciplína

Na otázku, jaké tajemství je za jejím úspěchem, odpovídá: „Žádné. Prostě jsem přestala jíst pokrmy s obsahem škrobu a bílé cukry jsem nahradila hnědými.“ Dodává však, že by to nešlo ani bez pravidelných návštěv fitka, disciplíny a odhodlání.

„Shodila jsem kila, abych byla zdravá a spokojená, ale jsem také mnohem sebevědomější. Jen díky sebevědomí jsem se dostala do finále soutěže krásy,“ říká Nadina. „Jediné, po čem ještě toužím, je stát se Miss Anglie.“ Zatím se jí to nepodařilo, ale vzdát se? To není její styl.

Autor: mab