Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Příběh čtenářky: Na Valentýna jsem ho načapala při sexu s jinou!

Valentýn je pro naši čtenářku tím nejhorším dnem v roce!
10. února 2013 | 06:00

Do redakce nám přišel e-mail od Barbory S., která se na svátek všech zamilovaných rozhodně netěší. Čtrnáctý únor pro ni znamená jediné: Traumatickou vzpomínku na to, jak ji muž, kterého milovala, zlomil srdce.

S Martinem jsme spolu chodili už od střední školy. Nikdy jsem nebyla úplně krasavice, ale kluci se na mě lepili především díky mému smyslu pro humor. kamkoliv jsem přišla, dokázala jsem se bavit s každým a smála jsem se na celé kolo. S Martinem jsme se seznámili na společných hodinách Společenských věd. Zajímaly ho stejně věci a okamžitě jsme si rozuměli. Oba jsme byli lehce při těle a moc jsme se do sebe zamilovali.

Podivná parta

Po střední škole jsme spolu začali bydlet, přestěhovali jsme se z Kladna do Prahy a oba začali studovat VŠ. Já jsem studovala Peďák a Martin Ekonomku. A tam se chytnul podivné party kluků.

Najednou začal domů chodit s podivnými hláškami, choval se jak utržený z řetězu, a nepoznávala jsem ho. V sexu ale zůstal stejně pozorný a něžný. Nicméně jen se přiblížil víkend, opíjel se s kamarády a jednou se dokonce stalo, že skončil za výtržnictví na záchytce! Nepoznávala jsem ho.

Z brejlouna sexy svalovcem

Změnil se jak psychicky, tak fyzicky. Z oplácaného brýlatého kluka se sympatickým úsměvem se stal vymakaný nagelovaný chlap s úšklebkem. Milovala jsem  ho, a tak jsem se s ním snažila držet stejný krok. Holky mi poradily nový střih, šla jsem s nimi nakupovat a když Martin pařil, s holkama jsme chodily na pilates a dlouhé procházky se psy.

Valentýnské překvapení

Každý rok se mnou Martin poctivě slavil Valentýna. A očekávala jsem to i minulý rok. Protože jsem chtěla, aby byl překvapený, nachystala jsem na něj léčku. Řekla jsem mu, že jedu k rodičům na Kladno. Chvíli na mě dělal psí oči, ať nejezdím, že on se mnou nemůže a že mu bude smutno, když na Valentýna nebudeme spolu, ale nakonec jsem přece jen "odjela".

Spala jsem ale u kamarádky a když byl Martin ve fitku, šla jsem do našeho bytu, kde jsem upekla dort, vyzdobila ložnici svíčkami, růžemi a balonky a pak jsem si šla koupit sexy spodní prádlo. U kamarádky jsem se namalovala a těšila jsem se na valentýnský večer.

Okolo desáté hodiny jsem už stála za dveřmi našeho bytu. Slyšela jsem, jak se odtamtud line romantická hudba, a lekla jsem se, že můj trik prokoukl. Měla jsem ale radost! Jak je pozorný, myslela jsem si. Potichu jsem odemkla, a plížila jsem se do kuchyně. Tam nebyl a tak jsem šla do obýváku. To co jsem uviděla, mě zdrtilo.

Brutální soulož

Můj Martin surově souložil se silikonovou blondýnou, která měla svázané ruce za zády a on ji tahal za vlasy, až jí lezly oči z důlků. Přitom jí sprostě nadával a do toho všeho hrála pomalá, romantická hudba. Zařvala jsem, hodila jsem po něm knihu, kterou jsem měla po ruce, a utekla ke kamarádce. Dva dny na to jsem se odstěhovala a už jsem ho neviděla. Ani se mě nepokoušel kontaktovat. Praha ho změnila k nepoznání a mně zbyly jen oči pro pláč.

Autor: ema