Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Volali na mě hrošíku, tak jsem zhubla 80 kilo!

11. ledna 2013 | 06:00

Deprese, zdravotní problémy, nulové sebevědomí. S tím vším se musela obézní mladá maminka potýkat. Své tělo nesnášela, ale přesto se nedokázala ovládat. Kalorické jídlo z fast foodů bylo pro Angličanku Hayley Peck (24) vším.

Zvrat nastal až po porodu dcery. Hayley se nedokázala smířit s tím, že s ní kvůli svému vzhledu nechce chodit ven mezi ostatní maminky.

"Měla jsem velké deprese, nechtěla jsem vůbec nikam chodit. Odmítala jsem i jakékoliv focení. A to se mi vůči mé dcerce nezdálo fér," Hayley.

Dnes čtyřiadvacetiletá žena měla problémy s nadváhou už na základní škole. Spolužáci se jí posmívali, posměšně na ni pokřikovali a ona se uzavírala do sebe. "Děti na mě pořád volali: 'hrošíku Hayley!'," vzpomíná.

Hayley přibrala až na 136 kilo a své obézní tělo nesnášela.
Autor: profimedia.cz
Nejvíc však přibrala v těhotenství. Nezdravému smaženému jídlu z fast foodů zkrátka nedokázala odolat. "Nemohla jsem si pomoct. Nezřízení chutě, záchvaty žravosti a noční útoky na ledničku byly silnější než já," prozradila.

Po porodu dcery Sienny Rose tak Hayley vážila téměř 140 kilogramů a oblékala českou velikost 54. A právě kvůli své holčičce se rozhodla radikálně změnit svůj životní styl.

Dnes obléká velikost 36 a pomáhá dalším lidem na cestě k vytoužené váze. Pravidelně cvičí a na její štíhlé postavě je to znát.

"Se svým 'novým' tělem jsem získala podstatně větší sebevědomí. Teď se konečně cítím šťastná. Nemůžu uvěřit, že jsem to dokázala. Pořád mám ale strach, aby se mi ta ztracená kila nevrátila zpět," svěřuje se Hayley.