Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To je úlet! Tahle Barbie má dva vysokoškolské tituly!

3. ledna 2013 | 06:00

Obléká se jako Barbie, vypadá jako Barbie, přesto teď úspěšně zvládla dvě prestižní vysoké školy. A dokonce s vyznamenáním! Charlotte (22) tak vytřela zrak svým kritikům, kteří o ní rozhlašují, že musí být hrozně hloupá.

"Lidé jsou velmi překvapeni, když zjistí, že mám dva magisterské tituly z prestižní univerzity. Je legrační sledovat jejich reakce, když se to dozvědí," říká dvaadvacetiletá Charlotte Poole z Leicestershiru.

Blonďatá kráska pravidelně vyráží ven oblečená a namalovaná jako dětmi tolik oblíbená panenka. Své druhé já pojmenovala Charlotte Elizabeth. Ta v upnutém korzetu, krátké minisukni, s růžově namalovanými rty a výrazným make-upem vypadá jako naklonovaná oživlá barbína.

Charlotte se jako Barbie začala oblékat když jí bylo 15 let.
Autor: Facebook
"Je to pro mě zábava vystupovat jako Charlotte Elizabeth. Lidé si mě zvědavě prohlížejí, fascinuje je můj dekolt. Přitom říkají hrozné věci a dávají mi najevo, jak moc musím být jednoduchá a hloupá, když chci vypadat jako hračka. Já se tomu ale jen směju, protože vím, že to není pravda," prozradila.

Její bujné vnady však rozhodně nejsou dílem matičky přírody. Za prsa velikosti 75F, nažehlené vlasy, tuny make-upu a stylové oblečení, už utratila v přepočtu několik set tisíc korun.

Charlotte se jako Barbie začala oblékat, když jí bylo patnáct let. "Milovala jsem panenky Barbie a když jsem v televizi viděla Pamelu Anderson a Melindu Messenger, zatoužila jsem tak i vypadat," dodala.

Přítel Samuel preferuje přirozenější vzhled.
Autor: Facebook
Její přítel Samuel (23) však Charlottino alter ego příliš nemiluje. Preferuje totiž přirozený vzhled. "Vždycky jsem dával přednost Charlottě, kterou vidím po ránu. S nenalíčenou tváří a přeleženými vlasy. Pravděpodobně proto, že takovou jsem jí spatřil, když jsem se s ní setkal před čtyřmi roky poprvé a zamiloval se do ní," prozradil.

Charlotte, která teď pracuje jako tisková mluvčí jedné módní společnosti, musí své barbínovské touhy krotit. "I přes svůj vzhled beru svou novou práci opravdu vážně. Přes den proto používám jen minimum make-upu a oblékám se opravdu seriózně. Nechci vypadat jako Pamela Anderson."