Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Příběh čtenářky: Žiju dvojí život!

Karla žije ve lži. Jak dlouho to vydrží?
28. prosince 2012 | 11:00

Karla (30) má dlouholetého partnera - a taky několik milenců. "Nejhorší je, že pořád lžu," říká. "Nesnáším lhaní! Ale nedokážu přestat."

Už dva roky žiju dvojí život. Tehdy jsem zhubla a zvedlo se mi sebevědomí. V té době jsem si taky našla prvního milence. Začalo to docela pomalu...

Dlouho jsme se jen oťukávali přes internet, chatovali jsme, psali si, jak se nám to líbí.

Pak přišlo první rande, a to už jsme na nic nečekali. Bylo to v takovém zvláštním rytmu: přes den jsme si o sexu psali a po práci jsme ,to‘ dělali.

Můj první milenec je ženatý a doma je také nespokojený, jeho žena o sex moc nestojí, tedy aspoň o takový, jaký chce on. Tak si to vzájemně vynahrazujeme. Zamilovaná ale do něj ani do žádného jiného nejsem.

Dokonalá manželka

Vždycky, když jsem šla od milence večer domů, koupila jsem Vojtovi něco dobrého k jídlu. Doma jsem fungovala jako dokonalá manželka, i když nejsme sezdaní. Má perfektně vypráno, vyžehleno, uklizeno, navařeno.

Milujeme se tak jednou týdně. Vojta je asi spokojený, stačí mu to. Jednou mi řekl, že si myslel, že ani já na to moc nejsem. Takže doma je klasika: žádné hry, žádné pomůcky, ovoce, žádné experimenty, techniky, polohy... Nic.

Doma mám v šatní skříni spoustu sexy prádla. Krajkové, síťované, lakované, kožené. Vojta o něm ví, dokonce mi nějaké koupil... S ním se ale miluju v pyžamu.

psycholog
Autor: psycholog na zavolanou

S milencem to bylo jinak...

Můj první milenec začal pořizovat během milování snímky. Nejdřív se mi to nelíbilo, ale protože fotil hezky, začala jsem si to užívat. Pak jsme natočili i nějaká videa.

Fotky jsme vystavili na amatérské webové stránky a já jsem si tam založila i profil. Mezitím se mi začali ozývat další muži, nejdřív jsem si je dlouho oťukávala a s některými jsem se sblížila.

Lidé z webu pořádají dokonce pravidelné party - ne swingers party, normální diskotéky. Taky už jsem z ní párkrát šla s někým domů.

Chci dítě!

Právě teď mám kromě Vojty ještě tři milence, dva z nich jsou černí kluci - báječné milování. Poslední dva měsíce jsem měla sex skoro každý den. Mám ráda svazování, používání ovoce, uniformy, vysoké podpatky a další věci...

Myslím, že Vojta tuší, co se děje, ale miluje mě a já se s ním nedokážu rozejít. Jasně, chtěla bych se vdát, mít muže, který mě uspokojí, postaví dům a se kterým budeme mít rodinu.

Poslední dobou myslím na to, že bych chtěla mít miminko! Moc si to přeju, jenže ve skutečném životě to nějak nefunguje. Na Vojtovi mi hrozně záleží, vždyť jsme spolu sedm let. A chci mít dítě s ním.

Miluju lichotky

Nejhorší je, že musím doma lhát. I když vždycky používám ochranu, mám strach z pohlavních nemocí, bojím se, že otěhotním a nebude to s Vojtou, jsem unavená...

Vůbec nejsem do žádného z těch chlapů zamilovaná, ale hrozně se mi líbí, jak mi lichotí, říkají mi hezké věci - dávají mi pocit, že o mě má někdo zájem, že jsem v kurzu, užívám si s nimi.

Jak to všechno dopadne? Nevím. Teď mám jen pocit, že musím přibrzdit, nadechnout se a uvidím, co bude dál.

Autor: oli