Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Oživlé panenky: Barbíny z Ukrajiny chtějí vzít Ameriku útokem!

12. prosince 2012 | 06:00

Obrovská prsa, vosí pas, dlouhé štíhlé nohy, blonďaté vlasy a velké oči. Vypadají jako ty pravé od Mattela. Jenže tyhle panenky jsou živé. Valeria Lukyanova (22) a Olga Oleynik (24) svým zjevem ohromují svět.

Populární oživlá panenka Barbie si našla "dvojče" a společně teď chtějí vzít Ameriku útokem. Jsou přesvědčené, že je tam čeká sláva a bohatství.

Dvaadvacetiletá ukrajinská modelka Valeria Lukyanova se před pár lety stala doslova senzací internetu. Málokdo věřil, že skutečně existuje. Všichni předpokládali, že jde o dívku vytvořenou šikovným grafikem ve Photoshopu.

Ona však žije a navíc není jediná. Dominika, vlastním jménem Olga Oleynik, jakoby jí z oka vypadla. Navíc obě pocházejí ze stejného města. Z ukrajinské Oděsy.

"Našly jsme se na internetu před pěti lety," prozradila Valeria. "Byly jsme zvědavé, jak moc jsme si podobné. Měly jsme stejný účes, make-up, a dokonce i podobné oblečení. Naši přátelé si byli jisti, že jsme pokrevní sestry," dodala.

Od té doby se přátelí a spolupracují spolu na pořádání duchovních přednášek. A svůj vzhled využívají k přilákání zájemců. Za účast pak vybírají od každého z nich poplatek ve výši cca 1 500 korun.

Barbie girls teď chtějí vzít Ameriku útokem!
Autor: Facebook
"Jsme opravdu sestry - ale jen na duchovní cestě. Máme stejný názor a životní styl," tvrdí Valeria. "Chceme se už brzy přestěhovat do Ameriky. Přítel Dominiky žije v USA a můj manžel tam chce začít podnikat."

"Nebojím se, že bych se v zahraničí nudila. Všichni mě totiž zvou na večírky," dodává "umělohmotná" modelka, která sama sebe nazývá "nejslavnější ruskou ženou na rusky mluvícím internetu".

Její běžný den zahrnuje meditaci, cestování v jejím astrálním těle a návštěvu posilovny. A jak přiznává, její ideální večeře je "uvařit večeři pro milovaného muže".

Ameriko, třes se!