Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rodinná tragédie: Otec se zabil kvůli smrti dcery!

Zdrcený otec Paul Dyer si vzal život v hotelovém pokoji.
7. prosince 2012 | 15:00

Svět zasáhla zpráva o zoufalém otci z britského Pretswiche. Ten spáchal sebevraždu, protože chtěl odejít za dcerou, která zemřela v důsledku alergické reakce...

Farmaceutický manažer Paul Dyer (42) se nedokázal smířit s odchodem své třináctileté dcery Molly, která před dvěma lety tragicky zemřela po alergické reakci na ořechy.

Vedle Paula byl nalezen dopis, v němž stálo: „Všechny vás budu navždy milovat, ale potřebuju být se svou holčičkou. S láskou Paul.“

Nešťastný oběd

Molly trpěla velmi vážnou alergií na ořechy už od tří let. V osudný den vyrazila s kamarády a matkou do indické restaurace. Vybrala si kuře s kari omáčkou -  jenže netušila, že obsahuje oříšky.

Během chvíle se zhroutila a byla okamžitě odvezena do nemocnice. Lékaři však nebyli schopni život mladé dívky zachránit.

Celá rodina byla zdrcena. Po pohřbu údajně sedával otec u Mollyina hrobu skoro každý den i několik hodin.

Láska až za hrob

„Paul měl s Molly velmi dobrý vztah a moc ji miloval, byla u něho na prvním místě. Nemohl se s její smrtí vyrovnat. Snažil se, ale nedokázal to,“ říká Paulova matka. „Když vnučka zemřela, Paul odešel s ní už tehdy.“

Zdá se, že si Paul zamluvil pokoj v hotelu právě kvůli své sebevraždě. Vše měl naplánované: v týdnu předtím se setkal s právníkem a také si nechal předepsat prášky na spaní.

Příčinou jeho smrti byla kombinace těchto léků s alkoholem. Hotelový personál nalezl v pokoji kromě jeho těla několik fotek Molly a zmíněnou omluvu nejbližším.

Autor: luh