Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Příběh čtenářky: Sex s ním je nuda!

Sex s ním nestojí za nic. On si ale nestěžuje a tváří se, že je spokojený.
2. prosince 2012 | 11:04

Sex určitě není ve vztahu tím nejdůležitějším. Když to ale v posteli "neklape", je to začátek konce. Své o tom ví i naše čtenářka Jarka, která zatím stále čeká, že jí její milý něčím překvapí a ona pozná tu bouři vášně, o které zatím jen četla v románech…

S Patrikem mě seznámila moje kolegyně Katka. „Je to kamarád mého manžela, fajn chlap, musíš ho poznat,“ neustále mě přesvědčovala. Tvrdila, že kdyby nebyla vdaná, neodolala by mu. Nevím, nakolik to byla pravda a nakolik jen chtěla svou osamocenou kolegyni seznámit s mužem.

Jednou jsme si šly po práci sednout na dvojku vína. Katku měl vyzvedávat manžel. Jenže nám se dobře sedělo a z plánované hodinky se staly tři. Za tu dobu Katka volala svému miláčkovi asi desetkrát, to aby posunula jeho příjezd. Manželovi to nevadilo, sedí prý na kávě s kamarádem Patrikem.

To bylo něco na dohazovačku Katku! Domluvila, aby pro nás přijeli společně, že si dáme ještě nějaký drink a popovídáme. Když chlapi přijeli, posadili se rovnou k našemu stolu. Patrik byl opravdu velký sympaťák. Začali jsme si povídat a ani si nevšimli, že se nás Katka s manželem chystají opustit.

Rozloučili jsme se s nimi a ještě asi hodinu seděli u další lahve. Mohl za to alkohol i moje obrovská touha po mužském objetí, ale za další hodinu jsme skončili u mě doma. Bohužel, tam už jsem stačila trochu vystřízlivět a zjistit, že počáteční sympatie jsem nechala asi ve vinárně. Patrik se choval suverénně, chodil po bytě, nahlížel do skříní, ironicky komentoval výbavu bytu a pak mě požádal, abych se už konečně svlékla.

Ani nevím, proč jsem to udělala, ale vyspala jsem se s ním. Sex nestál za nic, nedokázala jsem se už po zbytek noci uvolnit, a všechno dělala jako nějaký robot. Přála jsem si, aby odešel, což se naštěstí stalo. Před usnutím jsem si nadávala, že se chovám jako patnáctiletá puberťačka, a uklidňovala se, že tímto můj kontakt s Patrikem nadobro skončil.

Jenže ráno jsem měla od něj pět esemesek, kde mi vyznával lásku, omlouval se za své chování a psal, že na mě po zbytek noci musel myslet. Zval mě na oběd nebo na večeři a ptal se, jestli mu dám ještě šanci. Najednou mi to zase přišlo roztomilé. Takhle hezky se ke mně už dlouho nikdo nechoval. A za jeden oběd nic nedám. Spát spolu přece hned nemusíme.

Patrik mě vyzvedl v práci s obrovskou kytkou bílých karafiátů a znovu se mi omlouval za předešlou noc. Zase mi začal být sympatický a na ten sexuální propadák jsem rychle zapomněla. Domluvili jsme se na večer, že zajdeme do kina. Pak jsme se viděli hned druhý den a začali jsme se stýkat pravidelně.

Musím říct, že jsme spolu spali zatím šestkrát a ani jednou to nebylo úplně ono. Pořád doufám, že k sobě najdeme cestu a v posteli se víc sehrajeme. Napadlo mě, že by chyba mohla být ve mně, Patrik si totiž nestěžuje a je spokojený. Zatím jsem ve fázi, kdy mi to moc nevadí, ale nevím, jak dlouho vydržím být jen na sympatiích.

Patrika mám ráda, je fajn a hezky se o mě stará, ale sex je přece taky důležitý, ne? Byla jsem bez vztahu hrozně dlouho a nechci o něj přijít. Dám tomu čas a volný průběh, třeba mě ještě můj milý něčím překvapí a já poznám tu bouři vášně, o které jsem zatím jen četla v románech…

Čtenářka Jarka

Autor: připravila: dit