Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Živoucí spalovna: Jí za tři, ale nepřibere ani deko!

3. prosince 2012 | 06:00

Nikdy nedržela dietu, nestrávila ani minutu cvičením a odrodila už pět dětí. Navíc se pořád cpe chipsy, čokoládou a pije kolu. Přesto má tahle mladá žena stále postavu modelky. Julie Gillard (32) váží pouhých 50 kilo a nedaří se jí přibrat ani gram.

Jiné ženy by za takový metabolismus klidně zaprodaly vlastní matku, dvaatřicetiletá Julie je však zoufalá. "Dala bych za to cokoliv, kdybych na svých kostech měla alespoň o trochu víc masa," říká a dodává: "Lidé mi štíhlou postavu závidí, ale já jsem přesvědčená, že ženské křivky by mi slušely víc."

Pět porodů a tělo dvacítky

Ve snaze "zakulatit se" se téměř bez přestání "láduje" mastnými chipsy. čokoládovými tyčinkami, plněnými sušenkami, pije perlivé sladké nápoje. Marně! Její příjem kalorií je přitom téměř třikrát vyšší, než je doporučená denní dávka pro ženy.

I když má Julie už pět dětí, nenajdete na jejím těle žádné známky těhotenství či porodů. Její bříško "nezdobí" strije, stehna a zadeček nenesou stopy celulitidy, prsa jsou stále pevná. Pokud si myslíte, že Julie tráví hodiny v posilovně, jste na omylu. V životě nesportovala!

Julie se svými pěti dětmi
Autor: reprofoto The Sun

Nezdravé noční hodování

"Strašné je, že i když si večer dám obrovskou porci smažených krevetových lupínků a nějakou čínu se smaženou rýží, vzbudí mě už ve tři hodiny ráno hrozný hlad," vypráví zoufalá Julie.

Její noční hody jsou vskutku opulentní. "Spořádám na posezení 250 gramovou tabulku čokolády, velkou krabici sušenek, zapiju to lahví koly a teprve pak si můžu jít znovu lehnout."

Nechtěné dědictví

Dobré spalování Julie s největší pravděpodobností zdědila po otci, který prý nikdy nevážil víc, než 68 kilo. "Přestože jsem měla vždycky obrovskou chuť k jídlu, byla jsem opravdu hubené dítě. I v pubertě, kdy moje kamarádky bojovaly s nadváhou, jsem zůstala hubená," vzpomíná.

Jak Julia tvrdí, s pěti dětmi - Charlea (13), Morgan (10), Rocky-Lee (6), Tyson-Lee (2) a Lucky-Lee (1) - nemá moc času na přemýšlení, jak jíst zdravě. Stravuje se především formou rychlého občerstvení.

"Vím, že lidé mohou kritizovat způsob, jakým žiju a tvrdit, že nejsem dobrým příkladem pro své děti, ale mohu je ujistit, že se stravují dobře. V lednici pořád máme zdravé jídlo a snažím se zajistit jim pravidelnou domácí stravu," říká mladá maminka a dodáva: "Všech pět je úplně zdravých a můj způsob stravování na na to nemá žádný vliv."

Julie po porodu
Autor: reprofoto The Sun