Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Perverzní láska!? Dělí je půl století, ale plánují svatbu

28. listopadu 2012 | 11:00

Láska až "za hrob". Kvůli mladé ženě opustil důchodce po téměř padesáti letech manželku i své děti. A teď zamilovaný pár dokonce chystá svatbu.

Dvaasedmdesátiletý Arthur Hughes se se sportovně založenou sedmadvacetiletou Sarah Douglas setkal v místním dobrovolnickém klubu. V rámci charitativní činnosti tam učila hrát dědoušky tenis. A byla to prý láska na první pohled.

Splašené hormony

"Věkový rozdíl vůbec nic neznamená. Náš vztah je prostě skvělý. Sarah je láskou mého života," prohlašuje Arthur, který kvůli mladé ženě opustil manželku Maureen (69) po téměř padesáti letech, těsně před jejich zlatou svatbou.

"Snažil jsem se Sářinu kouzlu vzdorovat. Ale jednou v noci jsem za ní zašel domů a políbil ji. V ten okamžik mezi námi přeskočila jiskra," svěřil se stařík deníku The Sun. "Byla to láska na první pohled. Jsem šťastná, že jsem Arthura poznala," dodává Sarah.

Svatba na dohled

"Hrdličky" si pronajali společné hnízdečko lásky a do domku v severním Walesu se už nastěhovali. A dokonce už plánují svatbu. Vůbec jim při tom nevadí, že je Arthur stále ještě ženatý.

"Chceme se vzít co nejdřív. Doufám proto, že budu brzy rozvedený. Obřad chceme mít na úřadu," plánuje Arthur, který se poprvé ženil v roce 1962. Dvaadvacet let před tím, než se Sarah narodila.

Nesouhlas okolí

Z volby své dcery však není příliš nadšená její maminka Ceridwen, která je o pět let mladší než on. "Jsem znechucena. Arthur je starý chlípník," prohlásila.

Co si o tatínkově "druhé míze" myslí jeho dvě děti ve věku 45 a 48 let, není zatím známo. Pochybuji však, že budou mít pro jeho "stařecký úlet" pochopení.