Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Živá Barbie promluvila: Nemám žádnou plastiku!

16. listopadu 2012 | 06:00

Nelidsky úzký pas, obrovské modré oči, nepřirozené pohyby. Ukrajinka Valeria Lukyanova označovaná za živou Barbie přesto tvrdí, že její tělo není dílem plastického chirurga.

Dívka z ukrajinské Oděsy Valeria Lukyanova na sebe upozornila loni v listopadu. Právě tehdy se na sociálních sítích a YouTube začaly objevovat fotky a videa neobvyklé dívky s nepřirozeně štíhlým pasem, obrovskýma modrýma očima a nepřirozenými pohyby. Co je vlastně zač? Odkud se objevila? A proč takhle vypadá? Valeria to prozradila časopisu V.

Bytost z jiného světa

První, co proletí hlavou normálního člověka po zhlédnutí Valerie, bude asi: "Proboha! Ta má plastik!". Živoucí Barbie totiž vypadá absolutně nepřirozeně. Je příliš hubená, příliš bledá, příliš okatá. Jedním slovem - divná. Dokonce i živý Ken, Američan Justin Jedlica, který zasvětil svůj život a tělo tomu, aby se co nejvíce podobal hračkovému partnerovi Barbie řekl, že mu Valeria přijde atraktivní, ale i tak to podle něj přehání a vypadá jako transvestita. Od člověka, který podstoupil více než 90 plastik, to zní opravdu tvrdě.

Valeria Lukyanova jako Barbie
Autor: Facebook
Americký magazín V chtěl odpovědi na mnohé otázky od samotné Valerie. Vyvezl Ukrajinka do New Yorku, nafotil s ní fotoset a vyzpovídal jí o jejím životě, zájmech a hlavně zevnějšku. Nitro Valerie je stejně z jiného světa, jakož i její vizáž. Dívka upřednostňuje, když ji oslovují její astrálním jménem Amatue, které používá při meditaci a jiných duševních aktivitách. Ukrajinka se 46 centimetrovým pasem prý ráda zpívá, ale její skutečné povolání je duchovní hledání a poradenství pro ty, kteří chtějí cestovat za hranice vlastního těla.

Těžký život učitelky mimotělesného cestování

Valerie popsala i svůj běžný den. "Ráno si dělám kosmetiku na tváři, dopřeju si masáž, pak jdu na internet. Medituji, cestuji v mém astrálním těle, jdu si zacvičit do posilovny a pak na procházku s kamarádkou. Večer jdu domů a vařím večeři pro mého milovaného muže," prozradila Barbie.

Kromě toho má Valeria kocoura Begemota a na živobytí si vydělává esoterickými semináři. O sobě mluví jako o učitelce mimotělesného cestování. Prý je to její hlavní činnost a neexistuje žádná souvislost mezi její zevnějškem a její duchovním životem.

Valeria Lukyanova
Autor: Facebook
Tvářička panenky a nelidské tělo

Na otázky o svém zevnějšku Amatue odpovídá dost klidně. Uvědomuje si, že vypadá nezvykle a že to vyvolává zvědavost lidí. Ale svou popularitu příliš neřeší. "Chci rozdávat mou tvorbu, můj zpěv, moje duchovní zkušenosti. Pokud jsi šťastný a vyzařuješ světlo, chceš se o to rozdělit s okolím a také lidé kolem tebe jsou šťastnější," říká Valeria.

Živá Barbie moc dobře ví, že ne každý je nadšený z toho, jak vypadá. "Jasně, na internetu jsou i negativní ohlasy. Ale já to vnímám pozitivně: pokud o mně mluví, znamená to, že jsem na správné cestě."

Valeria tvrdí, že tohle tělo a tvářička jsou výsledkem tvrdé práce ... ale rozhodně ne plastického chirurga.
Autor: profimedia.cz
Její tvář panenky je prý důsledkem sebezdokonalování a plastická chirurgie s tím nemá nic společného.
Valeria si je jistá, že obvinění z toho, že její tvář, prsa a tenký pas jsou dílem chirurga, jsou jen komentáři závistivců. "Mnoho lidí odsuzuje ty, kteří se snaží o sebezdokonalování. Je to tvrdá práce, ale oni to odepisují jako dílo plastických chirurgů nebo počítačových grafiků. Tím se jen snaží omluvit svou nečinnost, proč na sobě nepracují. Je to jen výmluva."

Valeria dodržuje přísnou dietu. Nejí žádnou pevnou stravu, jen ovocné koktejly a šejky. Každopádně, tahle dívka z kategorie "no name" přešla do kategorie "celebrita". Tisíce "laiků" na Facebooku, tisíce kliků na YouTube a spolupráce s velkým americkým magazínem o něčem svědčí.
Autor: Lesk.sk/bir, lena