Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

500 orgasmů denně mi ničí život! Místo slasti trpím jako zvíře

Pro Zaru jsou orgasmy utrpením. Není před nimi úniku!
15. října 2012 | 12:55

Orgasmus většina z nás přijímá a prožívá s potěšením a touhou. Ovšem Zara Richardson trpí. Ke konci dne, kdy zažívá v pořadí již pětistý, pláče. Její tělo už nemůže dál. Je v zajetí orgasmů.


Třicetiletá uklízečka totiž trpí syndromem Permanentního sexuálního vzrušení neboli PSAS syndromem (Persistent Sexual Arousal Syndrome), který způsobuje, že jí vrchol způsobí třeba i pouhé zazvonění telefonu.

„Lidé si myslí, že jsem celý den v nějaké nadpozemské extázi, ale já trpím. Neustálé orgasmy mi úplně zničily život. Nemám nad sebou žádnou kontrolu a nikdy nevím, jaký podnět způsobí další výbuch "rozkoše"…“

Vzrušující schody

„Často se mi to stává když jdu po schodech nahoru, nebo jakmile brzdím v autě, nebo mi vibruje telefon v kapse, či kabelce. Vrcholím, když nakupuji v supermarketu, procházím turnikety, tlačím nákupní vozík, nebo dokonce, když mám někoho na návštěvě a ten si vedle mě sedne na pohovku,“ pláče Zara.

Žena byla diagnostikována v roce 2010. „Rozešel se se mnou přítel, protože neunesl, že mě nemůže uspokojit. Nevěděla jsem, co mám dělat a tak jsem šla k doktorovi. Bála jsem se, že si bude myslet, že jsem blázen, když jsem mu řekla, že jsem neustále vzrušená a mám orgasmy prakticky z čehokoli."

Mražená zelenina

Ale vše dopadlo jinak. Doktor ji předepsal antidepresiva, diagnostikoval PSAS syndrom a doporučil ji léky proti bolesti a horečce. Také jí pomáhají teplé a studené zábaly mezi nohy, které klidní její tělem zmítané sexuální touhy.

Nejčastěji Zaru najdete, jak sedí doma u ztlumené televize (její zvukové vlny jí totiž víc než vzrušují) s pytly mražené zeleniny mezi nohama. Chlad totiž brání jejímu tělu, aby dosáhlo dalšího bouřlivého orgasmu!

Vyčerpávám se masturbací

„Na jednom internetovém serveru se mi jedna žena, která také trpí touto nemocí svěřila, že si každý měsíc dopřává tzv. orgasmický den. Tak jsem to začala dělat také. Prostě se zavřu do pokoje na celý den a snažím se svoje tělo vyčerpat několikanásobnými vyvrcholeními. Funguje to. Ale je to velmi bolestivé a únavné.“

Po jednom takovém dni má Zara pak klidně i dva dny pokoj. Nebo se dočká spíše "mírumilovných" vyvrcholení, ze kterých jí nestoupá teplota a nemá takové bolesti.

Chci zpátky svůj život!

Žena je bohužel už několik let nezadaná. Pokaždé, když se seznámí s nějakým mužem a svěří se mu se svým problémem, akorát vytřeští zděšeně oči a vyděšeně utíká pryč.

„Chci zpátky svoje tělo a chci mít normální sexuální život i partnera. PSAS mi zničilo život. Všechno mi spouští orgasmus. Je to noční můra!“

Syndrom Permanentního sexuálního vzrušení neboli PSAS syndrom (Persistent Sexual Arousal Syndrome)

- tento syndrom postihuje pouze ženy

- nemá nic společného s hypersexualitou (někdy známou jako nymfomanie)

- ženy nepociťují touhu po sexu

- poprvé popsán v roce 2001 Dr. Sandrou Leiblum

-neví se, co ho přesně způsobuje a prozatím se léčí antidepresivy a léky na bolest

Autor: ema