Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Příběh čtenářky: Sexy krasavec v mé posteli selhal, ukázalo se, že je gay

Svým přiznáním mě totálně šokoval!
2. září 2012 | 06:11

Kruté zklamání a obrovské ponížení zažila naše čtenářka Lucka, když se z jejího vysněného milence v posteli vyklubal gay. Všechno se přitom vyvíjelo tak slibně...

Miloše jsem poznala na narozeninách své dlouholeté kamarádky. Byl to její kolega, o kterém mi často vyprávěla. Jednou mi Věra dokonce prozradila, že kdyby nebyla vdaná, začala by si s Milošem románek. Brzo jsem pochopila, proč…

Když jsem dorazila na zahrádku restaurace, kde oslava probíhala, všimla jsem si muže, který si nesl ke stolu pivo. Nevěděla jsem, že je to právě Miloš, ale zaujal mě hned. Sexy vypracované tělo, džíny, košile, prošedivělé vlasy, připomínal mi Richarda Gera, moji platonickou lásku z filmu Pretty Woman.

Věra mě po mém příchodu seznámila s lidmi, které jsem ještě neznala. Miloše si nechala naposled. Když mi podával ruku, pronikavě se mi díval do očí a hezky se usmál. V tu chvíli jsem byla ztracená.

Bylo to až trapné, jak jsme se celé hodiny na sebe dívali přes stůl a ani jeden z nás nezačal s konverzací. Bavila jsem se kromě Věrky ještě se dvěma našimi kamarádkami, ale vůbec si nepamatuji, o čem. V myšlenkách (i pohledech) jsem byla pořád u Miloše. 

Sexy idol
Autor: profimedia.cz
I alkohol udělal své… za pár hodin jsem si konečně dodala odvahu a oslovila ho. Vedle mě bylo prázdné místo, a tak se hned zeptal, jestli si může přisednout. Pokynula jsem rukou na volnou židli a vypnula hruď. Cítila jsem, že s ním koketuju, usmívám se jako studentka a laškovně pohazuju dlouhými vlasy.

Všimla si mě i Věra a nezdráhala se naše flirtování nahlas okomentovat: „Věnujte se i oslavenkyni, vy dvě hrdličky,“ smála se, ale my ji neslyšeli… Během hodiny a půl, co jsme si povídali, - mi o sobě Miloš prozradil víc než dost.

Podrobnosti - nemá cenu popisovat, ale moji touhu u po něm ano. Přiznám se, že když se mě letmo dotkl, byla jsem okamžitě vzrušená. Neměla jsem totiž v té době žádného partnera a sex byl pro mě už skoro rok tabu.

Věděla jsem, že se s ním chci milovat, hned, ještě nejlíp tuhle noc. „Kdy se chystáš domů?“ zeptal se mě a já vyhrkla: „Nikam nespěchám, je mi to jedno.“ Nabídl se, že mě může svézt taxíkem. To bylo dobré znamení.

Skoro celou dobu až do našeho odjezdu jsem si ve své fantazii představovala, jak úžasný sex s ním budu mít, a vnímala jsem, jak mě neuvěřitelně přitahuje… Cítila jsem mrazivé chvění po celém těle.

Nevydařený sex
Autor: profimedia.cz
Když jsme přijeli před náš dům, už mě držel za ruku a zase se na mě tak pronikavě díval. „Jestli chceš ke mně, není to problém,“ špitla jsem zastřeným hlasem. Pokrčil rameny a řekl: „Když si to přeješ, půjdu rád.“

Tak vida, je nesmělý, to se mi líbí, pomyslela jsem si. Líbat jsme se začali hned ve výtahu. Jenže už při prvních polibcích mě zarazila Milošova vlažnost. Francouzské líbání mu evidentně nic neříkalo, rty pohyboval mechanicky a unaveně. Doma to rozjedeme víc, říkala jsem si.

Když za námi zaklaply dveře, začala jsem se celá vzrušená svlékat a vyzvala ho, aby udělal totéž. Poslechl, ovšem když odložil trenky, všimla jsem si, že je jaksi hodně „v klidu“. Žádná známka vzrušení! No nevadí, rozproudím ho v posteli. Jenže ani tam to nebylo o nic lepší.

Brzo jsem pochopila, že bude mít asi problém s erekcí, protože ať jsem dělala, co jsem dělala, nic s ním nehnulo. Čekala jsem aspoň nějaké vysvětlení, omluvu, ale nic… Tak jsem se - už celá podrážděná - zeptala, jestli se mu vůbec líbím a jestli se se mnou chce opravdu milovat. 

Nevydařený sex
Autor: profimedia.cz
Odpověď mi vyrazila dech: „Víš, Danielo, já se dnes jen utvrdil, že se mi mnohem víc líbí muži. Jsi krásná a atraktivní a já neměl sex tři měsíce, ale teď vím, že se ženou se prostě nevzruším. Dokážeš to pochopit?“

Nevěděla jsem, jestli se mám smát, nebo brečet. Proč mi neřekl rovnou, že je na chlapy? To si potřeboval svoji domněnku potvrdit v praxi a já byla zrovna po ruce? Na druhé straně, moje chyba to nebyla, takže jsem se snažila zachovat si důstojnost a řekla mu, že se nic neděje, že ho chápu.

Když Miloš odešel, ještě jsem zavolala Věře. Byla v šoku, prý by to na něm absolutně nikdy nepoznala. Zůstala jsem sama v temné noci, bez sexu i pořádného muže. Snad už se nějaký opravdový brzo objeví…

Čtenářka Lucka

Autor: připravila: dit