Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bláznivá obsese: Žena má všechno růžové, včetně psa!

27. července 2012 | 06:00

Růžovou barvu mají rády snad všechny malé holčičky, ale většinou z toho vyrostou. Ne však Kitten Kay Sera (48), která má růžovou naprosto, ale opravdu naprosto všude!

Kitten Kay Sera má dokonalou růžovou obsesi. Této barvě propadla víc, než kdokoliv jiný.  Růžové má veškeré zařízení, nábytek, elektroniku i sebemenší doplňky v domě, na cokoliv pomyslíte, včetně kuchyňského prkýnka. Vypadá to tam prostě, jako ve zvětšeném domečku Barbie.

Kupuje si pouze růžové květiny a i svou normálně bílou fenku maltézáčka Miss Kisses pravidelně jednou za měsíc bere na profesionální obarvení do salónu. A pokud někde začne blednout, dobarvuje jí panička nedostatky šťávou z červené řepy!

Žena dokonce pije pouze růžové nápoje a také jídlo podřizuje hlavně tomuto odstínu, tady má jídelníček značně omezený.
Navíc posledních osmadvacet let na sebe neoblékla jinou, než růžovou barvu. Pyšná je především na růžové kovbojské boty “koně”, protože v této barvě se opravdu jen těžko shání.

“Nemůžu se svého šatníku nabažit,” tvrdí skoro padesátiletá dáma o poněkud jednolité garderobě. Je ale fakt, že aspoň nemá problém své oblečení sladit. Jen tam, kde je předepsaný dress code jiné barvy, se značně vyjímá. Například na pohřbech…

Začalo to ve dvaceti letech

Herečku, jak se sama prezentuje (ovšem podle všeho má na kontě pouze dva pořady a to o sobě) má její okolí za podivínku, ale ona si z toho nic nedělá. “Cokoliv je v růžové, přitahuje mně to jako magnet a nemůžu si pomoct,” krčí rameny. 

Kitten Kay Sera se bez růžové barvy prostě neobejde
Autor: profimedia.cz
Kdykoliv tedy jde kolem výlohy a zahlédne něco v pink, má o nákupy postaráno. "Pokud však vejdu do obchodu a po růžové není nikde ani památka, okamžitě odcházím," říká rezolutně.

Takto poněkud nekompromisní je však i ke svému blízkému okolí. Dokonce se rozešla s přítelem, protože si prosazoval jinou barvu oblečení. V růžové si jednoduše připadal směšně.  

Kitten si ale nezoufá, se svým “růžovým životem” je naprosto spokojená. Lidé ji běžně zastavují na ulici, a pokud mají něco v růžové, třeba náušnice, či šátek, neváhají ji obdarovat. Spoustu růžových dárků dostává neustále i poštou od svých fanoušků.

Jak to všechno začalo? Když slavila 20 narozeniny, oblékla se do růžových šatů s růžovými doplňky. Na ten věk nic moc neobvyklého. “Cítila jsem se v tom tak skvěle, že jsem si růžovou zamilovala,“ zdůvodňuje, proč ji už nikdy nesvlékla. A tak ve svých dvaceti poněkud zamrzla.  

Autor: bak