Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Panic (32) zhubl kvůli lásce 102 kilo, sex přesto ještě neměl

28. června 2012 | 12:31

Přejídal se, tloustl, ale byl nešťastný. Proč? Bylo mu přes třicet a ještě nikdy v životě nepoznal lásku ani sex. Stephen Hodson vážil neuvěřitelných 200 kilo. A tak se s tím rozhodl skoncovat a zhubl. Lásku však zatím nenašel a panicem stále zůstává...

Američan se ale rozhodl a za pouhých osmnáct měsíců zhubl neuvěřitelných 102 kilo! Ale místo toho, aby slavil svůj obrovský úspěch, je dvaatřicetiletý panic nešťastný. Doufal totiž, že až zhubne, stane se atraktivním mužem a ženy po něm půjdou takzvaně jako slepice "po flusu".

Opak byl pravdou. Stephenovi po drastickém úbytku váhy zůstala po celém těle nevzhledná, vytahaná kůže, která odrazuje nejen ženy, ale i lidi na ulici.

Uvízl v karavanu

Říkáte si, co vedlo, kdysi extrémně obézního muže, k rozhodnutí zhubnout? V roce 2010 totiž uvízl kvůli své váze v karavanu, že kterého se nemohl dostat ven. A tak si najal osobního trenéra.

Pod jeho přísným dohledem, kdy musel jíst jen 1200 kalorií za den, zhubl za pouhý rok a půl zhruba padesát procent své původní váhy.

Ale Stephen sám říká, že se stále bojí jít ven a oslovit nějakou ženu. Jeho volná a povislá kůže totiž prý děsí případné zájemkyně o jeho osobu. Dokonce se kvůli tomu ani nemůže pořádně ukázat v celé své "kráse", a proto nosí neustále volné a plandavé oblečení, aby zakryl svůj "defekt".

Visící kůže nad genitáliemi

"Lidé si na mě už neukazují, ale stejně se necítím dobře. Celou dobu totiž vím, co mám pod svým oblečením a velmi se za to stydím. Ovlivňuje to i moji důvěru k ženám. Je to velmi těžké a nepohodlné. Hlavně tehdy, když jsem nahý a přebytečná kůže mi visí nad genitálií."

"Zhubl jsem, abych si našel partnerku. Teď mám ale pocit, že je ještě více odrazuji," zoufá si Stephen.

Američan, který pracuje jako zdravotní bratr v nemocnici, dvakrát odmítl její nabídku na chirurgické odstranění kůže. Stálo by to totiž 30 000 korun a to si muž nemůže dovolit.

Ale potom, co zhubl ještě dalších několik kilo, se zdravotní pojišťovna rozhodla, že mu operaci uhradí.

Vyříznou mi bradavky!

"jedním z důvodů bylo, že jsem ztratil více než polovinu své původní váhy. Také moje BMI je na hodnotě průměrně vážícího člověka. Operace spočívá v tom, že mi vyříznou bradavky a oříznou mi velký kus kůže. Bradavky mi apk samozřejmě našijí zpátky," směje se Stephen.

"Zní to drasticky, ale věřím, že to nebude zas tak hrozné. Tohle léto ještě nebudu úplně moct své tělo vystavovat na obdiv, ale doufám, že budu vypadat dobře už v době, kdy začínají vánoční večírky."

Stephen doufá, že po operaci bude vážit zhruba 85 kilo! "Už se nemůžu dočkat, až začnu randit. Doufám, že přijdu ženám atraktivnější."

Autor: ema, Klena