Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Z monstrózní baculky sebevědomou kráskou: Zhubla 95 kilo a dostala milión!

12. června 2012 | 12:41

Styděla se svléknout se před vlastním manželem. Se svou morbidní váhou, neuvěřitelnými 165 kily, se cítila odpudivá. A co víc… Nemohla kvůli své váze ani otěhotnět. I proto se Jacqui McCoy (30) z Floridy rozhodla hubnout před objektivy televizních kamer a očima miliónů diváků.

Problémy začaly Jacqui ve čtrnácti letech. Tehdy ji, jakožto nadějnou zpěvačku a spokojenou teenagerku, napadl a znásilnil mladý chlapec. Od té doby se začala Jacqui přejídat. Chtěla zapomenout na tu strašlivou a ponižující událost.

Přibrala až na neuvěřitelných 165 kilo! Co jí ale změnilo život? Americký pořad, ve kterém si profesionální trenér, Chris Powell, bere pod svá „křídla“ tlouštíky, které pak během jednoho roku promění v nepoznání.

Jacqui zhubla neuvěřitelných 95 kilo! Z nešťastné, depresivní a extrémně obézní ženy, se tak proměnila v nádhernou, energií překypující, štíhlou krásku.

Jejím největším hnacím motivem do hubnutí byla touha po dítěti. „Nejsem si jistá, jestli bych byla schopná tak bojovat, kdybych neměla jako motivaci mít vlastní dítě." Extrémní ztrátou váhy nezískala Jacqui jen krásnou postavu a dobrý pocit, ale i odměnu, 1 000 000 korun!

A jak se jí to podařilo? Téměř okamžitě, kdy s programem začala, proměnila svůj pokoj na menší posilovnu, kde dřela den co den. Poté byla na operaci, kde jí byla odstraněna přebytečná kůže a momentálně je spokojená. Dnes se živí jako profesionální trenérka a pro své klienty je obrovskou inspirací. „Je to úžasný dar a já jsem šťastná, že ho můžu šířit mezi ostatní,"
pronesla.

Jacqui se už nepřejídá hamburgery a smaženými hranolky. Naučila zdravě jíst i svou rodinu a s manželem se snaží o miminko. Také dostala nabídku, aby spolu s trenérem Chrisem Powellem natočila příští sérii amerického pořadu o extrémním hubnutí.

„Je to pro mě ta nejlepší odměna,“ rozplývá se Jacqui a dodává: „Největší překážka není vaše tělo, ale váš mozek.“

Autor: ema, Klena, INT