Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejhorší matka na světě: Dcera (8) tancuje u tyče a chce plastiku prsou

30. května 2012 | 10:45

Sarah Burge je Britka, která je proslulá svou závislostí na platiských operacích. Nebylo by na tom nic nenormálního, kdyby jich nebylo několik stovek, a kdyby jednoho dne neobdarovala svou dceru Poppy (8) poukazem na libovolnou plastickou operaci.

Sarah je nazývána „pravou Barbie“ a za 20 let absolvovala plastické operace za více než 7,5 milionu korun! Některé z operací ale byly nezbytné, protože Sarah byla v mládí napadena svým žárlivým přítelem a brutálně zmlácena.

Sarah po napadení. Její tvář byla úplně zničená a ony byla na dně
Autor: Youtube.com

Z této události se dostávala dlouhých šest let, jelikož většina kostí v jejím, kdysi krásném obličeji, byla zlomena. Na řadu přišla spousta plastických a kosmetickým operací...

V roce 2010 šokovala svět, když vyšlo najevo, že učí svou, tehdy šestiletou dceru Poppy, tancovat u tyče.

V roce 2011 jí dala k narozeninám poukaz za 200 000 na plastickou operaci libovolného typu. Celou oslavu završila exotickou párty, za kterou zaplatila v přepočtu 370 000 korun.

Video se připravuje ...
Sarah Burge učí svou dceru Poppy tancovat u tyče • VIDEO: Youtube.com

V prosinci téhož roku, našla Poppy Burge pod stromečkem pokaz na liposukci. V roce 2012 dostala poukaz na 250 000 na jakoukoliv kosmetickou úpravu svého zevnějšku.

Sarah Burge všude zdůrazňuje, že všechny poukazy na operace si Poppy bude moci vybrat až tehdy, kdy bude plnoletá. V Británii je označována jako nejhorší matka na světě.

Co si o tom myslíte? Více fotek najdete ve fotogalerii

Autor: Eva Dvořáková