Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Příběh čtenářky: S vášnivou láskou přišlo další zklamání, doma měl ženu a děti

21. května 2012 | 11:22

Ocitla jste se v podobné situaci, kdy jste bez partnera a cítíte se připravená na nový vztah? Pak si ale dávejte pozor, na koho narazíte. Čtenářka Jana už dnes ví, že ženatý muž nebyl tou správnou volbou.


Půl roku po rozvodu jsem si začala hledat nového partnera. Začala jsem tím, že jsem si na internetové seznamce podala inzerát. Asi za tři dny se mi ozvalo několik mužů.

Princ v rozvodovém řízení

Překvapilo mě, kolik vzkazů jsem za tak krátký čas ve své schránce našla. Většinou mě zvali na večeři. Těm, kterým šlo evidentně jen o jedno, jsem vůbec neodpovídala. Začala jsem si dopisovat s Pavlem, který se jevil jako fajn kamarád. Za pár dní se mi ještě ozval Aleš, který se právě rozváděl. Jiskra mezi námi přelétla téměř okamžitě. Hned první den jsme si vyměnili fotky. Líbil se mi a já jemu. 

milenci
Autor: Profimedia.cz

Asi měsíc jsme si dopisovali, poznávali se a já se těšila na každé ráno, až od něj najdu ve schránce přání hezkého rána. Naše první rande dopadlo na jedničku s hvězdičkou. Když mě Aleš vzal v kavárně za ruku, vzrušením mě až zamrazilo. Byl příjemný společník, a navíc nádherně voněl. Udělal na mě velmi dobrý dojem a získal si moji důvěru.

Zamilovali jsme se do sebe

Zamilovala jsem a tak nějak jsem vycítila, že i on do mě. Jeho polibky na rozloučenou byly nádherné, a i když toužil, abych ho pozvala k sobě domů, neudělala jsem to. Nechtěla jsem to uspěchat. Pozdě večer jsem dostala od Aleše zprávu plnou lichotek. Od té doby jsem plula na růžovém obláčku a byla jsem nesmírně šťastná. Začínalo léto a moje touha den ode dne rostla.

První milování

Domlouvali jsme si další a další schůzky, na které jsem se pokaždé těšila. Konečně jsme si naplánovali naše první milování. Ten den jsme si vyměnili řadu zamilovaných zpráv. Já si dala na sobě maximálně záležet, přípravu jsem nepodcenila. V podvečer jsem byla jako na trní. Když Aleš dorazil, moc mu to slušelo, v kraťasech a tílku vynikla jeho krásná sportovní postava. Odjeli jsme spolu k lesu.

milenci
Autor: Profimedia.cz

Aleš totiž naplánoval romantické milování na dece v přírodě. Když v autě řadil, položil mi ruku na opálené stehno a já ho pohladila po ruce. Jakmile zaparkoval tak, aby nás nikdo neviděl, začali jsme se líbat a já si říkala, že snad žádný jiný muž na světě to neumí lépe. Mazlili jsme se a všechno spělo k našemu prvnímu milování. A to bylo vážně nádherné.

Spálil za sebou mosty

Od té doby jsme se začali scházet i několikrát do týdne a vždycky to stálo za to. Jenže najednou uprostřed prázdnin nečekaně odjel s manželkou na chatu. Prý potřebuje s něčím pomoct. A od té doby se nad naším vztahem začala stahovat mračna. Rozvod najednou už nebyl aktuální. Ať jsem se snažila jakkoliv, Aleš na mě neměl čas.

Rozvod už asi nebyl aktuální

Pochopila jsem, že už o mě nemá zájem. Nějaký čas jsme si ještě psali maily, ale po několika měsících jsem to vzdala. Nemá smysl dělat si plané naděje, i když člověka bolí srdce a tečou mu slzy. Byla jsem moc zklamaná. Časem jsem si našla jiného partnera, máme spolu hezký vztah, ale ten je spíš založený na přátelství než na vášni. Bohužel se mi stále nedaří Aleše z hlavy vymazat…

Čtenářka Jana

Autor: Kateřina Pokorná, Kema