Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Příběh čtenářky: Byla jsem nevěrná, milovali jsme se několikrát za noc!

Okouzlil mě natolik, že jsem se chtěla rozvést
6. května 2012 | 06:34

Byla jsem 11 rok vdaná, měli jsme 10letého syna a několik let jsme se s mužem pokoušeli o druhé dítě. Nedařilo se, takže jsem podstoupila gynekologickou operaci a po ní odjela na pár týdnů do lázní.

S manželem nám to zrovna v té době moc neklapalo, proto jsem byla ráda,že nějaký čas nebudu doma.

Jen co jsem se ubytovala na pokoji v lázeňském domě, vyšly jsme si se spolubydlící do města. Měla jsem štěstí, paní byla mého věku a hned jsme si porozuměly.

Sbalila jsem ho na nové šaty

Procházely jsme kolem jedné z výloh a mně do oka padly nádherné šaty. Hned jsem si je šla vyzkoušet. Byly skvělé.

Vyšla jsem z kabinky, abych se předvedla své spolubydlící a vyslechla si i její názor. „Docela mi padnou, že?“, zeptala jsem se.

Než mi stačila odpovědět, ozval se mužský hlas: „Opravdu perfektně!“ Otočila jsem se . U druhého pultu stál sympatický čtyřicátník.

Nevím, co mě to napadlo, že jsem pronesla : „Tak půjdem tančit, ne?“ a zatočila se v nich. „Skvělý nápad. Dámy, zvu vás na kávu,“ reagoval muž okamžitě.

Protančili jsme celý večer

Spolubydlící došlo, že je tu jaksi navíc, takže pronesla cosi ve smyslu, že stejně měla něco v plánu, a odešla.

S Jiřím, jak se mi posléze muž představil, jsme seděli dlouhé hodiny v malé kavárně a řekli si o sobě skoro všechno. Měla jsem pocit, že se známe snad staletí.

Údajně se před rokem rozvedl a zatím se mu nepovedlo navázat žádný perspektivní vztah. Když jsme se loučili, políbil mě nesměle na tvář a pozval mě na taneční večer. Kývla jsem.

Protančili jsme několik hodin, v noci jsme se dlouze loučili před mým lázeňským domem. Byla jsem jím úplně omámená. On na tom byl nejspíš podobně.

Šel na mě pomalu a stálo to za to

Hned druhý den jsem skončila na jeho jednolůžkovém pokoji. Servíroval šampaňské, jahody, dali jsme si společnou voňavou koupel za svitu snad stovky svíček.

Vůbec na mě nespěchal, rozehříval mě velmi pomalu. Z vany mě přenesl do pokoje, osušil a pustil se do masáže mého těla. Začal od konečků prstů na noze...

Už po pár minutách jsem měla co dělat, abych svoji chuť na divoký sex udržela na uzdě. Musela jsem se přemáhat, abych se na něj nevrhla.

Masáž trvala snad půl hodiny a vyvrcholila nádherným milováním, které jsem zažila snad naposledy ve dvaceti letech. Tu noc jsme si to zopakovali ještě dvakrát.

Takovou frekvenci jsem snad nikdy předtím nezažila. Orgasmů bylo nepočítaně… Absolutní fantazie…

Uvažovala jsem dokonce o rozvodu!

Jen těžko jsem se po třech týdnech vracela do reality. Domů, za nerudným a protivným mužem se mi vůbec nechtělo.

Jiří měl totiž neustále dobrou náladu, skládal mi komplimenty, jak mi to sluší, že jsem nádherná, dokonale tvarovaná ženská.

Bylo mi s ním nádherně a začala jsem dokonce uvažovat o rozvodu. Tak mě okouzlil! Sama sebe jsem se dokola ptala, co mě vůbec k mému manželovi ještě táhne.

Sice byl dobrým otcem našemu synovi, ale my dva jsme už dlouho nemohli najít společnou řeč. Naše loučení s Jiřím bylo moc smutné, hrozně jsem plakala. Slíbili jsme si, že se budeme nadále scházet.

Nakonec jsem zůstala sama

Několikrát jsme se posléze opravdu tajně sešli. Doma jsem se vždy na něco vymluvila. Jednou to bylo podnikové školení, podruhé návštěva u sestřenice.

Léto skončilo a mě cestování a nejistota, jak to s námi bude, přestaly bavit. Neměl se k tomu, aby mi nabídl, že spolu třeba můžeme výhledově žít.

Když jsem zavedla řeč na společnou budoucnost, vždycky změnil téma hovoru. Začala jsme být nešťastná. S manželem to za nic nestálo, navíc o mě přestával jevit zájem i Jiří.

Dokonce jsme se občas i pohádali. Scházeli jsme se čím dál méně a jak se říká, náš vztah pomalu vyšuměl.

S mužem jsme se po vzájemné dohodě za pár měsíců rozvedli a já zůstala sama. S Jirkou už jsem se nikdy neviděla, jak zjistil, že jsem volná, nereagoval na moje telefonáty ani zprávy.

Čtenářka Alena

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak