Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Proměna za 600 000! Důchodkyně zhubla 63 kilo a omládla o 20 let!

2. května 2012 | 13:03

Liposukce, plastiky, kompletní úprava chrupu. A z unavené obtloustlé stařenky se rázem stala krásna žena středního věku. Stačilo zaplatit více než půl milionu korun. Linda Owen (62) tak během několika měsíců omládla o více než 20 let.

Stresující profese učitelky se na dvaašedesátileté Lindě Owen (62) za pětatřicet let praxe skutečně podepsala. Hlavně na jejím vzhledu.

Poté, co ukončila svou učitelskou profesi, všichni její známí a rodina očekávali, že půjde spokojeně do důchodu a bude si užívat poklidného života.

Linda to ale viděla jinak. Propadala depresím kvůli své enormní nadváze, prošedivělým vlasům a vysokému krevnímu tlaku. Věděla, že její stav vyžaduje radikální řešení!

A to bylo také to, co udělala. Paní Owen si vybrala přes 600 000 ze svého učitelského důchodu a změnila se k obrazu svému. Absolvovala liposukci, bandáž žaludku, plastické operace všeho druhu a kompletní úpravu chrupu.

Dále si Linda nechala vytetovat pernamentní oční linky, vytónovat své „neviditelné“ obočí“, nabarvila si vlasy na blond a absolvovala vybělení zubů. Po bandáži žaludku shodila neuvěřitelných 63 kilo!

Zaplatila byste 600 000 abyste vypadala skvěle?
43,7%
56,3%
Děkujeme za Váš hlas!
418 hlasů
538 hlasů

A dnes? Vypadá o téměř dvacet let mladší! Sama říká, že se dokonce i tak cítí. „Vypadala jsem jako unavený důchodce, když jsem skončila s učením,“ řekla Linda deníku Sunday Mirror.

„Dnes vypadám mnohem mladší! Když se podívám do zrcadla, nepoznávám se. Je to jako bych se dívala na někoho úplně cizího,“ usmívá se šťastná důchodkyně.

„Cítím se absolutně skvěle! Mám tolik energie a moc si užívám své nové tělo!“ Uzavírá Linda Owen.

Autor: ema, Klena