Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Barbie žije! Ukrajinka se plastikami mění v panenku

23. dubna 2012 | 19:22

Bez proslulé Barbie si většina holčiček nedokáže představit dětství. Která z nich by se této panence ráda nepodobala? Ukrajinka Valeria Lukyanova (21) si toto přání splnila.

Dlouhé rovné blond vlasy, neuvěřitelně útlý pas, kontrastně bujné poprsí a boky, dlouhé štíhlé nohy, k tomu dokonalý make-up, z nějž září velké blankytné oči, samozřejmě zvýrazněné barevnými kontaktními čočkami.

Tak vypadá Valeria Lukyanova z Ukrajiny, která zveřejnila takto stylizované fotky na svém facebooku. “To není možné, že je živá, to musí být opravdu panenka” – zní mnohé reakce.

Na jejích barbínovských křivkách ovšem nemá sebemenší podíl příroda, ale stejně jako u její předlohy jde o “plastickou hmotu”. 

Na operačním stole plastického chirurga je Valeria prý jako doma. Podle některých informací má po vzoru Cher odebraná spodní žebra, aby měla co nejužší pas, samozřejmě silikony v prsou a patřičně upravený obličej.

Na webu dokonce existuje animovaná verze jejích zákroků, kdy jí doktor přifukuje ruční pumpičkou ňadra do obří velikosti a pak jí dělá “facelift” motorovou pilou.

“Nejen, že vypadá příšerně, ale i směšně,” zní další názor. Nebo: “Žena s perfektními tvary a tváří, je nudná žena,” nešetří ji další.


Někteří jsou k blonďaté krásce shovívavější a rýpají jen zlehka. “Možná jde o obsesi, a myslí si, že je opravdu Barbie.” Další pochybují, že fotky jsou reálné a polemizují, že jde o zdařilou práci Photoshopu.

Běžné nestylizované fotky z jejího Facebooku ale dokazují, že Valeria opravdu existuje a vážně s takovými tvary. Jen bez make-upu vypadá přeci jen o něco normálněji.

Autor: INT, bak