Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Spojily je masové kuličky: Vzali se v místě prvního rande, v obchoďáku!

19. dubna 2012 | 14:07

Dva roky potom, co měli první rande v obchodě, se rozhodli vzít. A kde jinde než tam, kde se poprvé viděli, že? A tak místo několik dychtivých zákazníků se v obchodním domě v Marylandu tísnilo na několik desítek svatebčanů.

Pár se domníval, že není lepšího místa, kde uspořádat vdavky a tak kontaktovali prodejnu s nábytkem a napsali oficiální žádost s tím, že by u nich chtěli uspořádat honosnou veselku.

Tam, kde naopak většina vztahů, při dohadech, jakou vybrat pohovku, spíše končí, je podle novomanželů naprosto v pořádku spojit své životy.

Novomanželé Julie Rodgers a Willie Pittman
Autor: facebook.com

Na rozdíl od mnoha lidí má tedy Willie Rodgers a Julie Rodgers na nákupy krásné vzpomínky, jelikož jsou místem, kde se odehrálo jejich první setkání po třiceti letech.

„Často jsme se vídali na sociálních sítích,“ uvedl Pittman, který uplynulá léta trávil u Amerického námořnictva.

Na internetu si vyměnili svoje telefonní čísla a rozhodli se, že se setkají po 30 letech od maturity. Setkání proběhlo 17. dubna 2010 právě v obchodním domě.

A proč v zrovna tam? „Říkala že chce jít tam, zrovna v ten den tam totiž měli masové kuličky,“ směje se Pittman.

Masové kuličky Ikea, které si novomanželé zamilovali už před svatbou
Autor: Ikea

„ A tak jsme šli na jídlo a radovali se ze společnosti toho druhého. Dokonce nám spolu bylo tak dobře, že jsme prošli úplně celý obchoďák!“

„Když jsme odjížděli, zamyslela jsem se, otočila se k Willimu a říkám: „To je jedno z nejhezčích rande, jaké jsem kdy měla!“ A on na to jen: „To bylo rande?“

A tak o dva roky později, co pár zavolal do obchodního domu, zaměstnanci obětovali prostor a čas pro bezplatný, svatební obřad.

„Dostáváme hodně žádostí o různé akce v naší prodejně. Ale svatba, to jsme tu tedy měli poprvé!“ usmívá se manažer obchodního domu.

Autor: ema