Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Příběh čtenářky: Dceru mi od smrti zachránil léčitel!

Modlila jsem se za naši dceru. A moje motlitby byly vyslyšeny.
15. dubna 2012 | 06:13

Tereze se nezdálo, že její dcera Ivana chodí ze školy úplně potlučená a plná modřin. Říkala si sice, že za to z části může její divoká povaha, přesto v ní ale zůstávaly určité pochyby. Tak ji vzala k lékařce, kde zjistila šokující pravdu. Její dceři hrozila smrt.


Naše dcera Ivana byla vždy veselé a živé dítě. Když byla v šesté třídě, všimla jsem si, že má po těle spoustu modřin. Říkala jsem si, že je sice jako z divokých vajec, ale tohle je nějaké divné.

modřina 2
Autor: Profimedia.cz

Na otázku, jestli někde spadla, mi odpověděla, že se jí podlitiny udělaly samy od sebe. Šly jsme k lékařce, která jí vzala krev a poslala do školy. Asi o tři hodiny později mi volala z ambulance, ať okamžitě vyzvednu Ivanku ze třídy a jedu s ní do nemocnice.

Hodnoty krevních destiček, které mají být okolo 440 měla 4, takže jí hrozila smrt. Bylo to strašné období, které zasáhlo do života celé rodiny jako kulový blesk.

 

Probrečela jsem spoustu dní i nocí a Ivanka se protrápila dva roky po nemocnicích. Denně brala 90 léků. A výsledek? Doktorka nám nakonec na rovinu řekla, že v tomto případě medicína selhala, ať si seženeme někoho jiného.

modřina 1
Autor: Profimedia.cz

Tak jsme začali hledat pomoc u léčitele. Dělal jí různé terapeutické masáže a léčil ji energií. Když jsme šli po čase na kontrolu, lékařka se ptala, co se děje, protože dcera má mnohem lepší výsledky.

Dnes je Iva čtvrťačka na gymnáziu a my děkujeme Bohu i léčiteli za její uzdravení.

Tereza Kuzmáková

Autor: Kateřina Pokorná, Majka Vinická, Kema