Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Příběh čtenářky: Prosila jsem anděly, aby mě zbavili nádoru

Ženy z našeho příběhu jsou přesvědčeny o zázraku
14. dubna 2012 | 06:28

Někdo se jim posmívá a nad jejich naivitou kroutí hlavou. Ale jsou i lidé, kteří ho zažili na vlastní kůži. A ti jsou na zázrak, který je zbavil nemoci, ochotni přísahat. Lence jeden takový zázrak dokonce zachránil život.

Možná jde jen o psychologické hrátky, manipulaci nebo podivnou souhru náhod, ale čím dál víc lidí věří na věci mezi nebem a zemí, které je dokážou uzdravit i z těch nejtěžších nemocí.

„Andělé stáli při mně“

Před rokem mě opustil manžel. Našel si jinou a já zůstala s malou dcerou sama. Do tří měsíců se mi objevily na levém prsu bouličky. Předpokládám, že ze stresu a trápení. Objednala jsem se na prohlídku ke gynekologovi. Ten nález potvrdil a poslal mě na sonografické vyšetření a pak ještě i na punkci. I když nádor nebyl zhoubný, lékaři mi doporučili operaci. Prý se občas stává, že se může situace zvrtnout a z obyčejné bulky se stane rakovinová. Já jsem ale nepřipouštěla, že mi něco je a že vůbec na prsu něco mám. Zároveň jsem ale anděly prosila, aby mi potíže zmizely.

A víte, co se stalo? Na zákrok jsem nešla, a přesto jsou bulky pryč. Jsem za to „těm nahoře“ nesmírně vděčná a vzkazuji všem, kdo mají nějaké trápení, ať už fyzické, nebo duševní, aby se nikdy nevzdávali a nepřestávali věřit.
Lenka

Autor: Nový Čas, Majka Vinická, Kema