Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Britka zaplatila 290 tisíc, aby vypadala jako Barbie!

13. března 2012 | 17:47

Aby se Britka Charlotte Hothman (24) přiblížila svému idolu, panence Barbie, zaplatila už za plastické operace v přepočtu 290 tisíc korun! I když jí do vzhledu panenky stále něco chybí, už jen čeká na svého vyvoleného – Kena.

Dříve byla Charlotte obyčejnou hezkou dívkou. Pak ale začala realizovat svůj sen a stala se z ní plastiková panenka v životní velikosti. Nechala si upravit nos, tváře, rty… Utratila tisíce za oblečení ve stylu Barbie a nabarvila si vlasy na blond. To, že má doma stovky panenek, kterým také nakoupila oblečky za tisíce liber, nejspíš nikoho nepřekvapí.

„Na klinice jsem řekla: ,Miluji Barbie a chci tak vypadat.‛ Bylo to velice bolestivé. Můj obličej byl pohmožděný a trvalo několik týdnů, než otoky splaskly. Když pak ale sundali obvazy, stálo to za to,“ popisovala Charlotte proměnu deníku The Sun.

Charlotte nemá přítele, poslední ji opustil právě kvůli její vášni. „Kluci nevidí rádi moji lásku k Barbie. Ale nevadí mi to. Když přijde ten pravý, bude mě mít rád i s mými barbínami,“ doufá.