Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vydělává na porodech! Náhradní matka (47) čeká deváté a desáté dítě!

28. února 2012 | 06:15

Závislá na rození dětí! Nestarší žijící náhradní matka ve Velké Británii právě čeká dvojčata - v pořadí deváté a desáté dítě! Nemá ale v plánu přestat rodit dál. Do svých padesáti let chce Jill Hawkins stihnout otěhotnět ještě několikrát.

Jill má své deváté a desáté dítě - dvojčata - porodit tři týdny před svými osmačtyřicetiletými narozeninami. A bohužel, nemá v plánu přestat. Absolutně ignoruje všechna rizika a veřejně rozhlašuje, že do padesáti chce a bude dál rodit.

Naposledy byla těhotná v roce 2010. V tu dobu byla většinu pracovního roku v pracovní neschopnosti upoutána na lůžko s nevolností a bolestmi hlavy. Poté, co porodila chlapce, slíbila své rodině, že se kariéry náhradní matky vzdá. Bohužel, její závislost na porodech a mateřství vůbec je tak silná, že se jí už nedokáže vzdát.

Místo s dětmi žije s kočkami

Žije ve dvoupokojovém bytě , který sdílí se svými kočkami. „Moji rodiče o mě měli při mém posledním těhotenství velký strach. Opravdu jsem byla v ohrožení života. Všechno špatné jsem ale zapomněla a teď, když čekám ty dva drobečky najednou, jsem zjistila, jak je těhotenství naplňující,“ říká Hawkins.

Vím, že rodit děti a dávat je pryč je můj životní úděl. Navíc, když jsem zjistila, že čekám dvojčata, byla jsem naprosto nadšená! Bylo to jako kdybych byla těhotná poprvé.“

Paní Hawkins počala prvních sedm dětí pomocí svých vlastních vajíček a spermií od náhradních otců pomocí umělého oplodnění.

Vypadá jako Kevin Costner

Momentálně je ve 14 týdnu těhotenství s dvojčaty ze zmrazených embryí produkovaných dvaačtyřicetiletým učitelem a jeho čtyřicetiletou ženou. Pár má již devítiletou dceru, která se narodila přirozeně. Bohužel ale nebyli schopni početí dalších dětí.

Hawkins řekla, že si pár vybrala, protože jí byl velmi sympatický a manžel a budoucí tatínek dvojčat, jí prý velmi připomíná Kevina Costnera.

Lži, deprese a sebevražda

Když čekala své první dítě, vymyslela si Jill imaginárního přítele a lhala svému šéfovi o svém těhotenství. Nakonec, když vyšlo najevo, tak si vymyslela, že dítě zemřelo. Její kolegové jí pak posílali kondolence a květiny.

V roce 2004 se Jill pokusila o sebevraždu. Také jí byly diagnostikovány těžké deprese. Ona ale tvrdí, že deprese jsou způsobeny událostmi z jejího dětství a jejím bojem s váhou. Nemá to s těhotenstvími prý vůbec nic společného.

Svobodná a bez lásky

Jill Hawkins je svobodná a ve své péči nemá ani jedno ze svých, prozatím osmi, dětí. Za jedno těhotenství si bere okolo 10 000 liber. A podle svých slov nebyla nikdy v životě zamilovaná.

Co si o tomto příběhu myslíte? Dělá jil Hawkins dobrou věc? Neohrožuje na životě sebe, tak i děti, které nosí pod srdcem?


Autor: ema