Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

V dětství si hrál s barbínami, stal se jednou z nich

13. prosince 2011 | 13:24

V přepočtu 6 milionů korun a 12 let života. Tolik stálo splnění dětského snu zrzavého chlapce Jasona Torrese. Toužil po tom, stát se panenkou Barbie. A tenhle sen si nakonec splnil. Z rozčepýřeného klučiny je teď sexy Nicole Sanders (30).

"Nechtěla jsem být přirozená, chtěla jsem být okouzlující a krásná. Jako Barbie," říká třicetiletá Nicole, která transformací procházela dlouhých dvanáct let. Narodila se jako Jason Torres, ale nikdy se jako chlapec necítila. Hned v osmnácti letech proto nespokojený mladík začal na své proměně pracovat.

Než se Jason stal krásnou Nicole, podstoupil pět plastik poprsí, čtyři operace nosu, lifting čela. Má silikonové implantáty v tvářích a bradě, zvednuté obočí, upravené čelisti a umělý chrup. Samozřejmě i zvětšené rty a obličej plný botoxu. Kvůli ženským křivkám, které na panence Barbie vždy obdivoval, si dokonce nechal vpíchnout silikonové injekce do stehen, hýždí a boků. A samozřejmě podstoupil chirurgickou přeměnu pohlaví.

Se svým tělem je teď Nicole naprosto spokojená.
Autor: profimedia.cz

"Když jsem byl malý, hrál jsem si pořád s panenkami Barbie. Líbilo se mi, jak vypadaly. Také jsem vždycky obdivoval sexy ženy jako Pamela Anderson nebo Carmen Electra. V hloubi duše jsem věděl, že chci být jako ony," řekla Nicole deníku Daily Mail.

Transformace v ženu však nebyla jednoduchá a rozhodně nebyla levná. Všechny ty operace a úpravy vyšli Nicole v přepočtu na více než šest milionu korun. "Je těžké říct, kolik to přesně bylo, ale stálo mě to hodně. Naštěstí jsem měla bohaté milence, kteří mi finančně vypomohli," prozradila ještě.

Zaplatit všechny ty plastické operace jí pomohli bohatí milenci.
Autor: profimedia.cz

Podle svých slov je teď prý konečně šťastná. V dětství a o v období dospívání si však kvůli své odlišnosti Jason prožil své. Ve škole byl obětí šikany ze strany spolužáků. Ti kluka, který si hrál s děvčaty, bili a ponižovali. V šestnácti letech se pokusil o sebevraždu. Když pak matce, která ho zachránila, prozradil své niterní pocity, vyhodila ho z domu.

Po roce spaní na pohovkách u přátel, se Jason přestěhoval na Manhattan, kde tančil v klubech pro gaye. A poprvé spatřil muže převlečené za ženy, kteří vystupovali v rámci travesti show. Okouzlili ho. Tehdy začala jeho dlouhá proměna v Nicole. Když však přišel s dlouhými blonďatými vlasy, vyhodili ho. Začal proto tančit v nočních klubech. "Tam si mě všiml jeden z nejlepších agentů pro tanečníky v New Yorku. Myslel, že jsem nádherná a moje kariéra díky němu odstartovala," prozradila Nicole.

Autor: lena, INT