Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Přes facebook zjistila, že její muž je ženatý s jinou

Lynn France na své svatební fotce s Johnem. O čtyři roky později se její muž podruhé oženil, aniž by se rozvedl s Lynn
6. srpna 2010 | 05:02

Američanka Lynn France (41) už dlouho podezřívala svého muže, že má pletky s nějakou ženou. Proto trochu zapátrala na facebooku. To, co zjistila, ji naprosto šokovalo, její manžel byl ženatý s jinou!

Lynn jednoduše vyťukala do hledáčku jméno ženy, o níž si myslela, že je milenkou jejího muže Johna. Vyhledávač na ni „vyplivnul“ Johnovy svatební fotky s jinou ženou. „Byla jsem z toho šoku jako opařená, abych řekla pravdu,“ přiznala Lynn, povoláním terapeutka.

„Bylo tam album asi se 200 fotkami. Jejich celá svatba! Brali se v Disney Worldu,“ popisuje svůj zlý sen Lynn, která žije v Clevelandu v Ohiu. Nebo spíš špatný vtip. John byl při svatbě oblečen jako princ a jeho nastávající jako Sněhurka.

Na služební cesty jezdil bez pasu, odjel i v den, kdy se vracela se synem z porodnice

Lynn France měla podezření, že se něco děje s jejich vztahem, už na podzim 2008, když se její muž začal stále častěji vymlouvat na služební cesty. Často nebyl doma, dokonce odjel v den, kdy Lynn přišla s jejich novorozeným synkem z nemocnice. Pak se třeba stalo, že John odjel na údajnou cestu do Číny bez svého pasu.

V říjnu nechal na jejich společném počítači otevřenou internetovou stránku s hotelem, kde měl rezervaci. Lynn neváhala. „S kamarádkou jsem se tam jela na vlastní oči přesvědčit. Byl tam se svou přítelkyní,“ líčí Lynn. „Řekla jsem jí: ‚Hele, jsem jeho žena. Máme spolu dítě‘. Na to mi ona řekla, že je s Johnem zasnoubená,“ popisuje Lynn.

Kamarádka jí poradila, ať tu ženu zkusí najít právě na síti facebook. Tam Lynn objevila další důkazy o tom, že ji manžel podvádí, a znovu na něj udeřila. Sliboval, že to s ní skončí. Neskončil. Ba právě naopak. Oženil se s ní. Když na to Lynn přišla, s rozvodem neváhala už ani vteřinu.

Popíral první manželství: Nikdy prý neexistovalo

Co na to nevěrný John? Místo toho, aby zapíral, že je se oženil se svou milenkou, raději tvrdí, že nikdy nebyl ženatý s Lynn. Jeho advokát Gary Williams vydal tento týden prohlášení, v němž stojí, že jeho klient žádá soud, jenž se zabývá rodinným právem, aby jeho první sňatek s Lynn prohlásil za neplatný od samotného počátku a anuloval ho.

„Přestože se zdá, že John a Lynda France žili oba v domnění, že byli oddáni, faktem je, že jejich manželství nebylo nikdy platné,“ píše Williams v prohlášení a pokračuje, „a tudíž ve skutečnosti právně neexistuje.“

Dvojice se přitom brala v červenci 2005 v Itálii. Obřad proběhl romanticky na pláži. Oba snoubenci podepsali oddací list. „Jenže ten nebyl nikdy vyplněn,“ tvrdí Johnův právník.

Rozvodem mu hrozila už jednou, dala mu ale druhou šanci

V červnu 2009 Lynn už jednou stahovala žádost o rozvod. To, když ji manžel prosil o odpuštění a sliboval, že všechno bude zase dobré. „Jsem mu chtěla věřit. Tvrdil, že mě miluje. Prosil mě, abychom se zase usmířili. Chtěla jsem mu dát druhou šanci. Ale zklamal mě i podruhé,“ líčí smutně Lynn.

Co je však pro Lynn nejhorší, je to, že před třemi měsíci John zmizel úplně. Vzal s sebou dokonce jejich děti. Beze slova se vypařil. Od té doby Lynn své syny neviděla. Žijí s otcem a jeho novou ženou na Floridě. Podle jeho právníků už John zažádal o svěření synů výhradně do jeho péče. Jedinou možností, jak Lynn může vidět své syny, jsou fotografie na facebooku. Jsou na stejné stránce, jako ty ze svatby Johna a jeho nové ženy.

Autor: INT, šim