Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Babička čeká dítě se svým vnukem

Fotografie
1. května 2010 | 12:08

Dvaasedmdesátiletá Američanka Pearl Carterová šokovala své přátele a rodinu poté, co vyšlo najevo, že čeká dítě se svým vlastním vnukem, šestadvacetiletým Philem Baileym. Žena tvrdí, že nikdy nebyla šťastnější než v průběhu tohoto incestního vztahu, uvádí to server novinky.cz.

Důchodkyně z Indiany ze své penze platí náhradní matku, která odnosí její dítě, uvedl novozélandský magazín New Idea.

„Nezajímá mě názor nikoho jiného. Jsem zamilovaná do Phila a on do mě,“ říká Carterová. „Brzy budu držet našeho syna nebo dceru v náruči a Phil bude hrdým otcem,“ dodává.

Phil je synem její dcery Lynette, kterou dala Carterová ve svých osmnácti letech k adopci. Po smrti své matky Phil svou babičku vyhledal a brzy se do sebe zamilovali. „Hned od prvního okamžiku, kdy jsem ho viděla, jsem věděla, že spolu nebudeme mít jen vztah babička a syn. Poprvé po letech jsem se cítila sexuálně naživu,“ říká budoucí matka Carterová.

Babička popisuje sexuální sblížení se svým vnukem

Jak informuje server novinky.cz, tak Carterová pro magazín popisuje, jak se spolu sexuálně sblížili. Podle jejích slov si sedla na jeho postel, naklonila se nad Phila a políbila. „Očekávala jsem odmítnutí, ale on polibek opětoval,“ říká žena. Phila podle jeho slov vždy přitahovaly starší ženy.

„Ano, lidé se nám posmívají a vozí se na nás, když jdeme spolu ven a líbáme se, ale nám je to jedno,“ říkají svorně.

Náhradní matka a dárcovské vajíčko za 54 tisíc dolarů

Zaplatili 54 tisíc dolarů (přes milión korun) za náhradní matku a dárcovské vajíčko pro oplodnění Philovým spermatem.

Třicetiletá Roxanne Campbellová, jejich náhradní matka, byla při zjištění, o jaký pár se jedná, nejdříve šokovaná. „Jsou ale skvělý pár a viděla jsem, jak moc se milují. Jejich dítě budou milovat také,“ říká.

Autor: ama