Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílený test lásky! Přítelkyně a bývalka skočily do řeky, chtěly vědět, kterou z nich zachrání

Obě mladé ženy se vrhly do řeky, zachránit ale mladík mohl jen jednu z nich.
25. března 2015 | 22:45

Podivný milostný trojúhelník málem skončil tragédií. Dvě láskou ke stejnému muži posedlé ženy se vrhly do řeky jen proto, aby zjistily, kterou z nich mladík skutečně miluje. Číňan Wu Hsia (21) však dlouho neváhal a rozhodl se vytáhnout současnou přítelkyni. Bývalce tak zbyly jen oči pro pláč a zlomené srdce.

„Byl jsem už nemocný z toho, jak na mě obě bez přestání naléhaly,“ svěřil se jedenadvacetiletý Wu Hsia místním sdělovacím prostředkům a dodal: „Rong pořád mluvila o Jung a ta zase stále jen o ní, už se to nedalo vydržet. Bylo toho na mě moc.“

Zoufalého mladíka tak pod tlakem napadlo nepříliš chytré řešení. Rozhodl se, že obě dívky usmíří. Současnou přítelkyni Rong Tsao (22) a ex přítelkyni Tang, která se s rozchodem ani po třech měsících nedokázala smířit, pozval na společnou schůzku. Chtěl, aby si navzájem všechno vyříkali.

Situace se ale bohužel nevyvíjela příliš dobře. Během bouřlivé diskuze nakonec trio došlo až k řece. „Tam se holky začaly hádat. Mladíkova expřítelkyně, která se cítila uražená poznámkami své nástupnice, pak najednou skočila do nedaleké řeky s tím, že zakřičela na bývalého milence, aby ji zachránil,“ řekla policejní mluvčí. „Nová přítelkyně se obávala, že by za bývalkou mohl opravdu skočit, a tak se do řeky vrhla také.“

Mladík ale dlouho neváhal. Zachránit se rozhodl svoji současnou milenku a pak zavolal bratra, aby mu přišel pomoct. Tomu se ale nepodařilo Tang z mazlavého bláta, kam zapadla, dostat ven, a tak museli zavolat hasiče, kteří bláznivou dívku nakonec vyprostili.

Autor: red