Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vzala jsem si liliputa a jsem šťastná

6. ledna 2012 | 12:03

Láska nezná hranice, ale ani výšku. Dokazuje to Angličanka Charli Willis (20), která je skoro o půl metru vyšší než její muž Rich (37). Loni se jim narodila dcera a jsou tedy kompletní rodinka.

Je to příběh jako z červené knihovny. Liliput Rich Willis vysoký jen 112 cm nedoufal, že někdy v životě potká osudovou lásku.

Když mu však bylo už 35 let, zamilovala se do něj teprve 18 letá Charli.

Ta také není nějak velká, přesto se svou výškou 155 cm měří skoro o půl metru víc než on.

Okouzlil ji usměvem a humorem

Poprvé se potkali při plaveckých závodech ve Frodinghamu, kde oba bydlí. Rich tam působil jako kapitán soupeřů týmu studentek, v němž byla právě Charli.

„Hned jak jsme se poznali, tak mě zaujal. Měl milý usměv a krásné oči,“ vzpomíná na první setkání se svým malým mužem Charli. Navíc prý byl neodolatelně vtipný a výřečný.

„Byl i skvělý soupeř v bazénu. Po zápase mě pozval domů na kafe, ale přidali se i další lidi z jeho týmu,“ vypráví dál o osudovém setkání Charli.

Neodolala hned na prvním rande

„Šli jsme se pak na chvíli jen sami dva projít. Nikdy jsem se s nikým tolik nezasmála. Rich má skvělý smysl pro humor,“ vypráví Charli, čím ji manžel hlavně okouzlil.

„Je sice malý, ale má obrovskou osobnost. Je to inteligentní a vtipný člověk. Tehdy jsme se také poprvé políbili,“ dodává.

Po několika týdnech jí pak Rich vyznal lásku a nakonec se vzali. Loni v červenci se jim narodila zdravá dcera Cherry.

Autor: INT, bak