Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Dětské kolečkové brusle: Extra výhodné sady s helmou a chrániči

18. dubna 2012 | 18:00

Plánujete-li Vaší ratolesti pořídit kolečkové brusle, pak jistě stojíte i před výběrem vhodných ochranných pomůcek, bez kterých by se Vaše dítě nemělo obejít. Vybrat tu správnou přilbu či chrániče Vám pomůže vyřešit limitovaná akční nabídka kompletních sad. Ušetříte námahu, ale i několik stokorun ve Vaší peněžence...

Dětské kolečkové brusle ve výhodné sadě

Jednoznačnou výhodou dětských kolečkových bruslí je možnost nastavovat velikost, díky čemuž předejdete tomu, aby Vaše dítě z bruslí hned po roce "vyrostlo". Nastavovat velikost se dá velice jednoduše otočným kolečkem na zadní straně bruslí.

Základem každé dětské kolečkové brusle je pevný rám a plastový podvozek. Zapínání je řešeno pomocí šněrování, suchého zipu a bezpečnostní spony. 

Kompletní nabídku dětských sad kolečkových bruslí najdete zde

Sady jsou k mání jak v provedení pro kluky, tak i pro holky
Autor: Sportnanetu.cz

Brusle, sada chráničů a přilba - vše v jednom

Stejně jako kvalitní brusle jsou neméně důležitým prvkem bezpečného bruslení i chrániče a přilba, které zabraňují či minimalizuji zranění a oděrky při pádu. Námi prezentované sady obsahují přilbu a celou sadu chráničů - vše ve velikostech korespondujících s velikostí samotných bruslí.

Dětské kolečkové brusle se sadou chráničů a přilbou - nejvýhodnější nákup kolečkových bruslí pro děti je právě na Sportnanetu.cz
Autor: Sportnanetu.cz

Sady jsou dodávány buď v chlapecké modré barvě, nebo holčičí růžové. Doporučit můžeme i typicky holčičí sady navíc s batohem a námětem oblíbené kreslené postavičky Hello Kitty:

Hello Kitty sady pro holky, chrániče, brusle i přilba s námětem Hello Kitty
Autor: Sportnanetu.cz

KOMPLETNÍ NABÍDKU NAJDETE NA E-SHOPU SPORTNANETU.CZ ZDE

Autor: red
Související články