Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Trapas?! Modelka odhalila chlupatý rozkrok

1. listopadu 2012 | 05:42

Chlupatou, chlupatou, tu já mám nejradši... Tak se to alespoň zpívá v poupravené verzi jedné lidové písně. Modelka Joanna Krupa (33) chce ale lidi přesvědčit, že přírodní kožíšek rozhodně není sexy!

Nekažte si svůj vzhled kožešinou! Přesně to na plakátu hlásá modelka polského původu, třiatřicetiletá Joanna Krupa. Pro novou kampaň se nechala zvěčnit jen v růžových krajkových kalhotkách, ze kterých se jí ven dere hustý porost.

Nejde však samozřejmě o žádné přerostlé intimní ochlupení. Svůdná blondýnka jen poněkud netradičním způsobem protestuje proti nošení kožichů z pravých kožešin zvířat.

Sexy Joanna Krupa bojuje za práva zvířat už několik let.
Autor: profimedia.cz

Není to ale první případ, kdy Joanna šokující kampaní podpořila organizaci PETA, která bojuje za práva zvířat. Poprvé to bylo v roce 2008, podruhé hned o rok později.

V první kampani, která silně pobouřila katolíky, její odhalené vnady zakryté pouze křížem provázel slogan "Raději bych chodila nahá, než nosit kožešinu".

V roce 2009 odvážnými fotkami zase propagovala osvojení opuštěných zvířat. Snímky zdobily nápisy "Buď zvířatům andělem" a "Vždy adoptuj. Nikdy nekupuj".