Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dobrý den, zadky ven! Takhle vypadá módní peklo?

13. dubna 2012 | 17:30

Lina Petrauskiene, kreativní Řekyně se rozhodla světu ukázat svůj návrhářský um. Její „super sexy“ šaty, které mají prostřihy opravdu proklatě nízko zaplnily celý internet. Dětské sny se jí vyplnily. Je známá. Všichni si totiž myslí, že se zbláznila.

Lina se svou kolekcí šatů s obnaženými zadnicemi šokovala. Ale v dobrém. Která z našich návrhářek by si byla tak jistá svým řemeslem, že by se do svých nejextravagantnějších šatů navlékla, a bez okolků i „sexy“ zapózovala? Málokterá. Lina se toho nebála, a svého úkolu se s sebevědomě zhostila ve strnulých pózách, kde spíše vypadá jako by měla problémy s bolestmi v kříži.

Popis šatů, které blonďatá designérka zveřejňuje k oděvu, zní: „Tyto super sexy šaty jsou vyrobeny ze syntetické tkaniny. Ukazují tu nejatraktivnější část ženského těla.“

Paní  Petauskiene je zřejmě přesvědčena, že její pozadí je ta nejlepší investice do budoucna. No, uvidíme, kolik stejně odvážných žen si její extravagantní módní díla zakoupí.

Řecká návrhářka Lina Petrauskiene představuje šaty s odhaleným pozadím
Autor: Lina Petrauskiene/Etsy
Přestože šaty jsou na její stránce označeny za prodané, jejich shlédnutí čítá téměř 20 000 uživatelů. Naneštěstí pro ni, mají ale jen 11 obdivovatelů a snadno si lze představit, kdo by tito lidé asi mohli být.

Lina se svým fanouškům snaží zpříjemnit nabízené modely improvizovanými tanečními pózami, nebo klečíc na židli, kde si laškovně pohrává s ovocem.

Doufá asi, že tak dosáhne většího zájmu nejen o svou poněkud pošetilou osobu, ale i o svá „módní“ díla.

Řecká návrhářka Lina Petrauskiene vyrábí vskutku neotřelá tanga
Autor: Etsy
V jejím bohatém portfoliu ovšem nenajdeme pouze šaty! Vybrat si můžete i z pestré nabídky spodního prádla.

Pokud máte alespoň trošku ráda sado-maso, určitě vás potěší drátkované „kalhotky“, které svým nositelkám zajisté nabídnou potřebný komfort i větrání intimních partií.

Autor: ema, Kbak