Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jaro ve znamení Proměn s Avonem

11. dubna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Staňte se součástí báječného světa plného kosmetiky, nejnovějších trendů a získejte stylové hodinky Morgan. Je to tak jednoduché!

Právě nyní je čas na změnu – řekněte i vy „Avon je Moje volba“. Díky kvalitní kosmetice se vám otevře cesta nejen ke kráse, ale i k finanční nezávislosti. Staňte se Avon Lady a proměňte se v úspěšnou ženu, kterou jste vždy chtěla být. Krásnou, sebevědomou, stojící na vlastních nohou. Tou, kterou všichni obdivují a chtějí být jako ona.

Je to tak snadné – navštivte některou z našich roadshow či klikněte na www.avoncosmetics.cz a přidejte se k nám. Získáte nejen přístup k nejžhavějším kosmetickým novinkám a trendům, ale i luxusní dárek – stylové hodinky Morgan. Nabídka platí i pro ty z vás, kteří už jste Avon Lady a doporučíte novou Avon Lady – i vy se můžete pyšnit krásnými hodinkami.

Zažijte atmosféru vzrušujícího světa kosmetiky na některé z našich roadshow po celé České republice. Přijďte vyzkoušet kosmetické novinky, nechat se nalíčit profesionálním vizážistou a najít nové přátele. Sledujte pravidelně www.avoncosmetics.cz.