Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sharon Stone naostro! Základní instinkt pro módu je fuč

27. února 2012 | 08:46

Má na to! Pevná a dokonalá ňadra předvedla hvězda Základního instinktu cestujícím v letištní hale. Herečka Sharon Stone (53) zkrátka ví, jak svou sexualitu vyjádřit i po padesátce.

Většina žen v jejím věku by pravděpodobně bez podprsenky z domu nevyšla. Třiapadesátiletá herečka však zřejmě potřebu "podpory" necítí. Jinak by se na cesty nevydala doslova naostro!

V hale los angelského letiště se hrdě se nesoucí kráska objevila v černém průsvitném roláčku na tělo, který příliš prostoru pro představivost neposkytoval. Ten doplnila černými leginami a béžovo-černým kabátkem, který ovšem držela v ruce. Na nohy obula pohodlné kovbojské "koně".

Na letišti třiapadesátiletá Sharon Stone předvedla, že ani ve svém věku nepotřebuje podprsenku. V černém průsvitném roláčku si klidně vyrazila naostro.
Autor: profimedia.cz

Stále sexy herečka se navíc pyšní dokonalou štíhlou postavou. Díky svému (ne)promyšlenému outfitu však přitahovala pozornost nejen přítomných fotografů, ale i celého osazenstva letištní haly.

Její pevné bradavky se totiž daly přehlídnout jen stěží. Na kolemjdouscí působily doslova jako magnet. Zda šlo o módní faux pas, či odvážnou provokaci, se můžeme jen dohadovat.