Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Prsní implantáty Natrelle = Krásná prsa bez problémů

MUDr. Tomáš Doležal, přední plastický chirurg
16. ledna 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Zvětšení prsů (augmentace) je jedním z nejoblíbenějších a také nejvíce prováděných zákroků plastické chirurgie poslední doby. Ženy na celém světě přemýšlejí o zvětšení svého poprsí, o estetických a emocionálních aspektech tohoto zákroku. Rozhodnutí, zda mít či nemít implantáty, je velice důležité.

Díky celosvětové aféře okolo nekvalitních prsních implantátů francouzské firmy PIP je toto téma v současné době o to aktuálnější. Při výrobě těchto implantátů byl totiž používán průmyslový silikon a trpí výrazně vyšším rizikem prasknutí (ruptury). V ČR bylo použito asi dva tisíce kusů těchto implantátů, které byly díky své výrazně nízké ceně implantovány hlavně u rekonstrukčních operacích prsů, jelikož byly hrazeny zdravotní pojišťovnou. Celkový počet žen, které mají tyto implantáty bude výsledkem dalšího šetření, jelikož tyto rekonstrukční operace mohly být jak oboustranné tak pouze jednostranné. Dle doporučených postupů dojde postupně k výměně těchto implantátů za kvalitní a ověřené produkty.

V oblasti čistě estetických operací byly tyto implantáty v ČR použity ve výrazně menším množství a při jejich výběru opět rozhodovala právě výrazně nižší cena. Konkrétně na našem pracovišti Plastika Praha jsme tyto levné implantáty nikdy nepoužili, protože jsme vždy sázeli na léty ověřenou kvalitu i za cenu vyšších finančních nákladů. V současné době již několik let používáme výhradně prsní implantáty Natrelle (dříve McGhan) americké firmy Allergan.

Implantáty
Autor: Dr.Doležal

Kolekce Natrelle bere v úvahu fakt, že každá žena je jiná a zaslouží si individuální přístup. Proto nabízí širokou řadu prsních implantátů, navržených pro Vaše tělo a požadovaný výsledek augmentace prsů. Vedle možnosti výběru z několika typů silikonových gelů vychází volba správného implantátu ze šířky, profilu a objemu prsů. S více než 500 různými styly a tvary implantátů nabízí kolekce Natrelle každé ženě ten správný implantát.

S širokou nabídkou vysoce kvalitních kulatých a anatomických implantátů z kolekce Natrelle získá žena požadovaný tvar a naprostou spokojenost. Pacientka si navíc může být jistá, že díky osvědčené technologii je procento komplikací výrazně nižší.
Natrelle je celosvětová značka podpořená 55letou tradicí společnosti Allergan – důvěryhodným lídrem ve zdravotních a estetických inovacích, jež má více jak 30 let zkušeností s výrobou prsních implantátů.

Výroba implantátů společnosti Allergan podléhá nejpřísnějším směrnicím kontroly kvality, aby se maximálně snížilo riziko vzniku komplikací. Všechny kulaté i anatomické implantáty společnosti Allergan obsahují ve svém obalu speciální ochrannou vrstvu, která výrazně redukuje prosakování gelu. Texturované implantáty mají unikátní texturovaný povrch, který pomáhá udržet polohu implantátu a podporuje přilnutí okolní tkáně k implantátu.

Implantáty
Autor: Dr.Doležal

Připravili jsme pro Vás soutěž o dva prsní implantáty Natrelle. Více info na www.plastikapraha.cz.