Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kabelky Guess, Calvin Klein a jiné za úžasné ceny

7. listopadu 2011 | 08:51

Klasické, extravagantní, sportovní... Která z nich ve vašem šatníku ještě chybí? Pořiďte si značkový doplněk za skvělou cenu. Stačí jen pár kliknutí myší a vysněná kabelka bude vaše!

Stylové, módní, vhodné pro každou příležitost. Takové jsou kabelky na e-shopu italiedoskrine.cz. Výběr je opravdu velký. Najdete zde tašky do práce, na procházku po městě, na večírek s přáteli i na ples či do divadla. Praktické velké kabely, i psaníčka, která pojmou jen to nejnutnější.

Bez kabelky se zkrátka neobejde žádná z nás. Svůj každodenní život si bez nich nedokážeme představit. Jsou naším nenahraditelným pomocníkem i módním doplňkem. Stráží naše poklady, znají nejedno tajemství. Jsou při našem boku v každé situaci. V dešti i mrazu.

I proto bychom při jejich koupi měly preferovat kvalitní materiály. Levné koženkové kabelky z tržnice bohužel moc nevydrží. A kvalita už není nedostupná. E-shop italiedoskrine.cz nabízí kabelky značek Guess, Calvin Klein, Lacoste, Fornalina, Diesel a dalších za neuvěřitelně nízké ceny. Přesvědčte se sami.

KLASIKA
Vybere si každý
Autor: www.italiedoskrine.cz

Nádherná kabelka CALVIN KLEIN celá posetá logy CK. Praktická taška je uvnitř vystlaná zlatým saténem. Rozměry 30 x 19 x 16 cm. Pořídíte ji už za 2.590 Kč.

Vybere si každý
Autor: www.italiedoskrine.cz
EXTRAVAGANCE

Velká kabelka FORNARINA v černé barvě s logem na čelní straně. S třásněmi na bocích a kapsou na vnitřní straně. Krásně lesklá, uvnitř je luxusní samet. Rozměry 45 x 25 cm. Cena jen 1.680 Kč.

LUXUS
Vybere si každý
Autor: www.italiedoskrine.cz

Nepřehlédnutelná kabelka GUESS v nádherné vínové barvě má na čelní straně velké logo GUESS a kapsu na zip. Na zadní straně další kapsa se zipem. Uprostřed kapsy na každé vnitřní straně. Na obou okrajích efektní střapce. Rozměry této luxusní tašky jsou na šířku 39 x 28 x 17 cm. Vaše může být jen za 2.290 Kč.

Vybere si každý
Autor: www.italiedoskrine.cz
SPORTOVNÍ

Unikátní kabelka LACOSTE, černo-bílá s velkým růžovým krokodýlem na čelní straně. Lesklá taška má 3 praktické kapsy, z toho jednu na zip. Rozměry 33 x 21 cm.  Cena 1.550 Kč.

Širokou nabídku kabelek všech tvarů a barev najdete na e-shopu italiedoskrine.cz.

Komerční prezentace