Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Luxusní boty za pár kaček? Kozačky teď letí!

8. listopadu 2012 | 16:00

Nosí je světové celebrity, obyčejné ženy a v poslední době je adorují i muži! Kozačky. Nestárnoucí módní trend, kterým vezmeme za vděk vždy, když rtuť teploměru neúprosně klesá.

Trendy v tomto podzimním kousku obuvi se příliš nemění. V podstatě je na vás, jak se s tímto prvkem ve svém šatníku vyrovnáte, zda-li budete preferovat spíše pohodlí v podobě "placatých" bot, nebo luxusní vzhled s botami na podpatku.

Dnes v módních řetězcích seženete i kozačky s podpatkem, který plní více než základy stylu! Protiskluzové podrážky vám zaručí téměř 100% bezpečnost! Tedy ovšem pokud dodržíte základní pravidla!

Nikdy si nekupujte boty, které vám dokonale nesednou, neříkejte si, že se roztáhnout, nebo naopak, že do nich budete nosit tlustou ponožku. Měly by být vždy z kvalitního materiálu a s ohledem na počasí i vyteplené! Také nikdy nezapomeňte schovat účet! Může se totiž hodit!

Černá klasika

Milujete klasiku, občas podtrženou nějakým zvlášť zajímavým prvkem? Zkuste boty s leopardí podrážkou a podpatkem, vysoké, jezdecké kozačky, nebo matné boty s masivním podpatkem!

boty spoje
Autor: Archiv firem

Rozbijte nudu

Červená, modrá, oranžová. Hlavní a top trendy barvy letošního podzimu. Pokud máte odvahu, zařaďte tyto veselé barvy i do svého botníku! Nikdo vás už nepřehlédne a i nudný den bude hned veselejší!

boty spoje
Autor: Archiv firem

Hnědá je nová černá

Všechny odstíny této, čím dál oblíbenější barvy, jsou v kurzu. Skvělé vypadá khaki, světle hnědá v kombinaci s černou, nebo tmavá, přírodní kůže. Je na vás, jak se s tímto trendem popasujete!

boty spoje
Autor: Archiv firem

INSPIRUJTE SE V NAŠÍ FOTOGALERII!

Autor: Eva Dvořáková