Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Barevná INspirace: Móda v barvách spadaného listí!

24. října 2012 | 08:20

Nastal podzim a některé z nás se s těžkým srdcem loučí s oblečením letní sezóny. Dáváme sbohem bikinám, lehkým šatům a ukládáme je k zimnímu spánku. Co teď Je podzim nudný? Ani náhodou! Je v pestrých barvách listí!



Nastal podzim a některé z nás se s těžkým srdcem loučí s oblečením letní sezóny. Dáváme sbohem bikinám, lehkým šatům a ukládáme je k zimnímu spánku.

Přichází tak čas vrstvení v podobě svetrů, legín, kabátků a doplňků. Udělejte si tak radost a vyrazte na nákupy a obohaťte svůj šatník o pár nových kousků na nadcházející sezónu! Kdo taky nerad nakupuje, že?

V obchodech se již zaměřili na podzimní kolekci a kromě černé, kterou nikdy nic nezkazíte, se dívejte po barvách spadaného listí a nebojte se vyzkoušet nové střihy či kombinace.

Vínová, červená, zelená, okrová, odstíny hnědé, zelené, či dokonce žluté. Možností je zkrátka neuvěřitelně mnoho a pokud váháte s barevnými kombinacemi, stačí se projít parkem. Tomu to také ladí, nebo ne?

Co říkáte takovému podzimnímu outfitu?

Inspirujte se tím, co kolem sebe vidíte nejčastěji: barevné, podzimní spadané listí.
Autor: Archiv firem

Zimní měsíce jsou bohužel ještě někdy přehlídkou jednotvárných a nudných bund či kabátů. Nebojte se proto popustit uzdu své fantazie a nechte se inspirovat novými trendy! Svůj outfit můžete také vylepšit nákupem nejrůznějších doplňků.

Ne vždy platí, že pro krásu se musí trpět. Být na podzim hezky oblečená neznamená trpět zimou, můžete být hezky v teple a zároveň chic.

Inspirujte se proto kousky, které jsme pro vás vybraly. Díky nim budete hrát všemi podzimními barvami, zahřejete se a ještě se budete cítit uvolněně! Být krásná ve všech ročních obdobích je fajn!

Autor: ema