Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

4 podzimní kousky, které ve vašem šatníku nesmí chybět!

16. září 2012 | 06:00

Pomalu ale jistě se začínáme přioblékat. Sice se sem tam ještě oteplí, nicméně na moc dlouho už to nevydrží. A co váš šatník? Víte, čím ho obohatit? My ano! A rády vám poradíme.

1. Vlněný kabát

Je naprostou nutností. Nebojte se za něj utratit klidně i několik tisícovek, do téhle položky se totiž doopravdy vyplatí investovat. Všichni totiž moc dobře víme, že podzim a začátek zimy mohou být dlouhé a nepříjemné. Navíc je kabát skvělý doplňkem a dokáže krásně zdůraznit a vytvarovat siluetu!

2. Funkční pletenina

Roláky, svetry a trika s dlouhým rukávem jsou prvním náznakem toho, že se s námi pomalu,a le jistě loučí teplé počasí. Pokud jste je také nosilaurčitě víte, jak jsou pohodlné a příjemné. Zde opět platí pravidlo: nešetřit za každou cenu. Vždy se podívejte, kolik je v daném oděvu vlny! Bez ní totiž zmrznete.

spoj móda
Autor: Archiv firem

3. Úzké džíny

Jednou se staly obrovským trendem a nevypadá to, že by ženy měly v úmyslu od nich opustit. V obchodech máte navíc na výběr z mnoha střihů a hlavně barev! Proč si nepořídit třeba vínové? Tmavě fialová bude totiž velkým trendem letošního podzimu! Neprohloupíte ale ani s brčálově zelenými, nebo hořčicovými "trubkami".

spoj móda
Autor: Archiv firem

4. Pruhované šaty

Šaty se přece nenosí jen v létě! Samozřejmě nemyslíme krátké šaty na ramínka, ale pletené, minimálně v délce do půli stehen. Stejně jako úzké kalhoty, ani pruhovaný vzor nestárne. Praktičtější bude, pokud si vyberete spíše volnější model, pod který obléknete například ještě tílko.

Autor: Eva Dvořáková