Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oblečte si oblíbený vzor celebrit: Květy!

7. srpna 2012 | 09:19

Co se nosí napříč celým Hollywoodem? Květy, kvítka, květiny! Tento extravagantní vzor se nenosil pouze za éry hippies. Dostává se na výsluní i teď!

Rychle si pořiďte něco květovaného, dokud nám ještě počasí přeje! Pokud nevíte, jak s tímto, poněkud výstředním, kousek ve vašem šatníku naložit, inspirujte se méně, či více známými celebritami. ty mají totiž módní lekce doslova v malíčku.

 A nemusíte se bát ani toho, pokud už vám není zrovna dvacet let. Totiž známá zpěvačka ze skupiny The Black Eyed Peace se chlubí už sedmatřicátým rokem!

Fergie se toho nebojí. S přehledem trumfne i o patnáct let mladší kolegyně. A jak jí to v květovaných šatečkách sluší!

Fergie preferuje krátké šaty. Ty můžete mít také! Za 1400 Kč je pořídíte v Cool Boutique
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Televizní hvězdička a herečka, Kristin Cavallari, se toho nebojí ani se svým těhotenským bříškem. těžko ale říct, zda-li někde v Čechách seženete také takové, těhotenské legíny. Spíše ne. Tak si místo nich pořiďte tenisky! Krásná Kristin je živoucím důkazem toho, že i v těhotenství může žena vypadat skvěle!

Těhotné Kristin Cavallari bych místo podpatků doporučila květované tenisky Keds, 1290 Kč!
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Krásná Emma Roberts je, jak jste již určitě podle příjmení poznali, dcera herečky Julie Roberts. Stejně jako maminka se věnuje herectví a dokonce i zpívá. Emma oblékla netradiční top s květinami, ovšem bez potisku! Naopak zde zvolila korálky vyšité květinové vzory, které hrají pestrou, třpytící se škálou jemných barev.

Styl Emmy Roberts napodobíte tunikou z H&M za 899 Kč
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Modelka a herečka s kaštanově hnědými vlasy, Olivia Palermo, zvolila ze všech dam, tu nejbarevnější a nejbláznivější kombinaci. Celek působí trošku cirkusácky, leč v Americe už jsou na tyto i jiné extravagantní kousky celkem dost zvyklí. Místo lacině vypadajícího kabátku bych zvolila vypasované černé sako a na nohy obula, klidně černé, obyčejné balerínky.

Olivia Palermo, pořiďte si podobné leginy jako ona. New Yorker, 739 Kč
Autor: Profimedia.cz, Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková