Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Skvělý letní módní trend: Nechte svůj šatník rozkvést s Desigualem!

26. července 2012 | 09:35
Prezentace klienta |

Vrátilo se k nám letní počasí! proto jej pojďme přivítat ve velkém stylu. Krásné, květy i barvami rozkvetlé oblčení, nemůže za žádnou cenu chybět ani ve vašem šatníku!

A právě oblečení od Desigualu je to pravé! Všemi barvami a pestrými vzory jsou poseté halenky a kabelky, sukně, šaty, topy, šátky, kalhoty, ale i zimní a podzimní kabátky.

V nabídce najdete i stylové kousky pro vaše drahé polovičky. Muži potřebují hold někdy trošku "popostrčit", aby vypadali ještě více k světu. Nejlepší volbou budou krásně a originálně řešené košile! Slaďte svůj protějškem a vyrazte na romantickou večeři!

Na své si zkrátka přijdou úplně všichni! Pořiďte si i vy do svého šatníku pár pestrobarevných kousků, které rozzáří váš den! Pokud nejste příliš vyznavačka barevného  oblečení, zkuste do svého šatníku vnést trochu extravagance alespoň s módní, rozkvetlou kabelkou!

Probuďte svůj letní šatník s Desigualem!

Trendy oblečení Desigual. Pestrobarevné originální kousky do vaši skříně zajistí Italiedoskrine.cz
Autor: Italiedoskrine.cz

Nic vás nedokáže víc povzbudit, než dobrá nálada, a právě veselá móda a doplňky. Nejenom, že budete vypadat skvěle, ale hlavně budete mít i dobrou náladu. Na webových stránkách www.italiedoskrine.cz si vyberete z bohaté nabídky oblečení i doplňků značky Desigual, která je zrovna v módě. Tato hravá, španělská móda vám zaručeně rozproudí krev v žilách!

Najděte i v sobě kus živočišnosti, odvažte se a bavte se. Zažijte spoustu zábavy a radosti na www.italiedoskrine.cz!