Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Buďte IN s krokodýlem na prsou: Oblíbená trička Lacoste se 70% slevou!

Luxusní dámská trička Lacoste s límečkem jsou nyní za úžasné ceny!
2. dubna 2012 | 09:16

Extra výhodná nabídka oblečení Lacoste! Dámská polo trička a šaty s populárním krokodýlem nyní můžete koupit s neuvěřitelnou 70% slevou. Ale pozor! Tahle výjimečná akce končí už za pár dnů. Neváhejte proto dlouho!

Pořiďte si klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Klasická polo trička s typickým zeleným krokodýlem v sobě snoubí eleganci, kvalitu a pohodlí. Trička Lacoste navíc drží již několik let řadu ocenění za vysokou kvalitu, a nejen proto jsou tak oblíbená!

E-shop Italiedoskrine.cz si pro vás na začátek jara připravil jedinečnou nabídku. Pouze teď můžete nakoupit oblíbená polo trička a šaty Lacoste ve velikostech S až XL, v mnoha různých barvách, s neuvěřitelnou až 70% slevou. V nabídce jsou trika s krátkým i dlouhým rukávem, šaty s límečkem i bez.

Ač se vám to může zdát neuvěřitelné, francouzský tenista René Lacoste vytvořil své první tričko s límečkem už v roce 1927. A od té doby je stále populárnější. Hodí se na sport i pro každodenní nošení.

V současné době je polo tričko Lacoste jedním z nejprodávanějších výrobků tohoto módního domu a to nejen proto, že od sedmdesátých let je známkou vysoké kvality a prestiže. Využijte i vy pohodlí a nadčasový styl Lacoste.

Navštivte e-shop na www.italiedoskrine.cz co nejdříve, jen tak si můžete být jisti, že si budete moci vybrat ze všech velikostí a barev.

PROHLÉDNOUT SI KOMPLETNÍ NABÍDKU MŮŽETE ZDE

Komerční prezentace

Autor: red
Klíčová slova: tričko Lacoste, Lacoste trička
Související články