Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak na to: Nepostradatelné šátky! Noste je okolo krku, ve vlasech, nebo i místo pásku!

27. března 2012 | 14:33

Šátky, šály, nákrčníky. Dokáží skvěle oživit a doplnit outfit a to ať už jste milovnice stylu, anebo jen jeho nenápadný pozorovatel.

Přichází k nám sice čím dál c sluníčka, ale rána jsou stále velmi chladná. I když na ulici můžeme vídat šílence, kteří si v sedm ráno vyjdou do práce v kraťasech a tričku (v horším případě v sandálech a ponožkách).

Nevím, jak vy, ale já bez šátků nedám takzvaně ani ránu. Je to něco jako mobil, prostě bez něj neopustím dům. Zahřeje, dobře vypadá, a když nemáte náladu na styling (zvláště tedy po ránu), poslouží i jako vděčný doplněk.

NA KRK
Aby vám nebyla zima na krk! F&F
Autor: Archiv firem

Pokud trpíte na angíny, které se vám ani v teplých obdobích nevyhnou, kus látky kolem krku se vám může stát skvělou kamarádkou a společnicí.

K jednoduchému tričku a kalhotům si můžete vzít cokoliv!
Autor: Archiv firem
Nehledě na to, že ho z krku můžete sundat a použít ho třeba na holá ramena, nebo jako lano, když bude váš milý padat ze skály, kam si vyjedete na romantický výlet.

JAKO PÁSEK
Nevíte si rady, jak nosit váš oblíbený šátek?
Autor: Archiv firmy

Rozčilují vás pásky? Mně taky! Neustále se mi "zařezávají" do boků, mám z nich nepříjemné odřeniny a navíc, když přepásám svůj zvětšující se bůček, všude se mi vyvalí špíčky. Sexy? NE! Možná si řeknete, že to je moje chyba a ať zhubnu, ale to by mi pak zase byla zima. Tak jsem to vyřešila šátkem, který jsem provlékla skrz poutka u kalhot. Výsledek? Fajn! Nic mě netlačí, můžu si na něm uvázat mašličku a nebo ho nechat volně, jako malý "ocásek".

JAKO ČELENKA
Žena s šátkem
Autor: Profimedia.cz

Čím ozvláštnit svůj účes? Hadříků máte ve skříni úplně přemnoženo, ale stejně vám je to málo a zdá se vám, že jste nudná? Je spousta možností, jak tento pocit spolehlivě zahnat.

Šátek s cípy, 99,- Kč, Lindex
Autor: Archiv firmy
Pokud se vám jen trochu líbí být obdivována a nevadí vám trošku výstřednější věci, zkuste uvázat šátek do vlasů. A to ať klasicky jako čelenku, nebo uvázat tak, aby byly cípy viditelně ven. Pro šikovné ručičky tu mám skvělý tip. Když budete zaplétat copánek, místo jednoho pramenu vlasů použijte právě kus barevného šátku. Uvidíte, jak budete s výsledkem spokojená!

Autor: Eva Dvořáková, Klena