Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jaro je tady: Přivítejte ho v šatech Lacoste, jejich cena nikdy nebyla nižší!

Šaty s proslulým kokodýlem se vyznačují ležérní elegancí a neopomenutelnou kvalitou.
23. března 2012 | 08:03

Elegantní a sportovní zároveň! Šaty Lacoste jsou lehké, vzdušné a mají jednoduchý styl, který podtrhuje dámskou krásu. Pořiďte si je pro nadcházející období i vy. E-shop Itálie do skříně je právě teď nabízí za necelou tisícovku. Využijte extra výhodnou, časově omezenou nabídku!

Kdo by neznal populární trička s límečkem a malým zeleným krokodýlem na hrudi. Málokdo však už ví, že oblíbená francouzská značka LACOSTE, která je jednou z nejznámějších módních ikon nejen v Evropě, ale i po celém světě, nabízí i dámské šaty.

Stejně jako u jiných výrobků, i tady je důraz kladen na pohodlnost, jednoduchost a zejména rafinovanou eleganci. Přestože se přední návrháři kolekcí značky LACOSTE snaží o to, aby jejich kousky byly v souladu s aktuálními módními trendy, klasické prvky a detaily, pro které je tato značka charakteristická zůstávají zachovány.

Šaty s proslulým kokodýlem se vyznačují ležérní elegancí a neopomenutelnou kvalitou.
Autor: www.italiedoskrine.cz
Šaty, které musíte mít

Extra výhodná nabídka oblečení LACOSTE je tady! Široký sortiment oblíbených dámských i pánských triček a šatů vám v časově omezené akci nabízí E-shop Itálie do skříně. Ale pozor! Nabídka trvá jen do 4. dubna. Teploty stoupají, ceny na www.italiedoskrine.cz však neustále klesají.

S límečkem nebo bez, něžně bílé, dráždivě červené, svůdně černé či blankytně modré. Vyberte si z několika barev a modelů ten, který vás osloví. Ceny začínají už na neuvěřitelných 990 korunách. A doprava je navíc ZDARMA! To už za to stojí! Udělejte si radost a přivítejte jaro v nových šatech.

Komerční prezentace

Autor: red
Klíčová slova: lacoste, šaty, móda, itálie do skříně
Diskuse ke článku
.
Související články